Nodrida secció dedicada a les entitats locals aquesta setmana

Nova Tàrrega news

Tàrrega per la Independència prepara un segon Sopar Groc per recaptar fons per als familiars dels presos polítics i exiliats. Ens en parlen a Entitats.

Per la seva banda, els Amics de l'Arbre ens expliquen que ben aviat podran fer realitat un projecte que fa molt de temps que esperen. De quin es tracta? Esbrineu-ho a la revista d'aquest 12 d'octubre.

A les pàgines dedicades a les entitats locals també hi trobareu un article del director de l'Escola Pia, on parla del seu model d'escola; la Comissió Lluís Companys ens avança els actes què faran dilluns a les 7 del matí al Castell; per la seva banda, des del CAP ens expliquen que s'han adherit a la campanya "Fem salut, gràcies per no fumar"; els Amics de la Sardana ens parlen del concurs que se celebrarà demà a Mollerussa; el Col·legi Sant Josep ens explica com van viure la Marató 6x7 Vedruna Catalunya; el Cau ens explica com arrenca el seu 60è aniversari; Francesc Gasull ens narra que els veïns del Talladell han recuperat els antics safarejos; i també relatem com es va celebrar enguany el tridu de santa Teresina de l'Infant Jesús. Tanquem secció amb la informació de la Parròquia. Tot plegat, ho podeu llegir a la revista del 12 d'octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article