La Forja Tàrrega es presenta a 'Entitats'

Nova Tàrrega news

Sabeu que a Tàrrega comptem amb una nova entitat? Es tracta de La Forja i ells mateixos ens expliquen amb quina finalitat neixen a les pàgines d'Entitats de la revista del 5 d'octubre.

A banda, hi trobareu una carta que Salvador Bori de Tàrrega per la Independència adreça a Jordi Sànchez, exlíder de l'ANC avui empresonat, que just fa un any va visitar la nostra ciutat.

Per la seva banda, els Amics de l'Arbre adrecen unes paraules de condol a dues famílies vinculades amb l'entitat que recentment han perdut éssers estimats. Es tracta de les famílies del jove targarí que avui fa dues setmanes va perdre la vida mentre feia barranquisme a Benasc i la família de Magí Mateu Argelich, un dels "homenots" de Tàrrega que va morir el passat 25 de setembre. Aprofitem aquest espai per enviar una forta abraçada a ambdues famílies.

També hi trobareu informació del CAP de Tàrrega, que explica quines activitats va dur a terme en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura o les darreres informacions de la Parròquia.

Tanquem secció dedicada a les entitats locals amb informació dels Amics de la Sardana, que ens informen de la posada en marxa d'un bloc. Si voleu saber quin és i quin és el seu objectiu, acudiu a les pàgines de la revista.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article