L'ANC ens convida a participar en els actes per commemorar el primer aniversari de l'1-O

Nova Tàrrega news

On éreu l'1-O? Ens ho demana aquesta setmana Tàrrega per la Independència, la secció local de l'ANC, tot convidant-nos a participar en els actes que s'han preparat a Tàrrega per commemorar el primer aniversari de l'1-O. Encara no teniu clar què s'ha preparat a la nostra ciutat? Llegiu la seva informació a Entitats.

Per la seva banda, l'associació Amics de l'Arbre ens explica en què consisteix el conveni que van signar la setmana passada amb l'empresa Borges i l'Ajuntament. El trobareu com de costum a La Miranda.

Aprofitant que tenim al caure una nova edició de la Fira del Medi Ambient, el Grup GEMA fa una crida a qüestionar-nos quin sistema de recollida selectiva cal aplicar a Tàrrega per incrementar els índexs de reciclatge.

Alhora, Vedruna Tàrrega ens expliquen com van col·laborar amb l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Tàrrega i comarca el cap de setmana passat. Mentre La Soll ens avança com dóna el tret de sortida a la temporada de tardor aquesta tarda mateix.

Completem les pàgines dedicades a les entitats locals fent-nos ressò de la celebració del 425è aniversari del Bisbat de Solsona, al qual pertanyem, i de tot allò relacionat amb la Parròquia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article