El Rostoll anuncia que tanca el local de la plaça dels Àlbers

Nova Tàrrega news

Sabeu que El Rostoll deixarà de tenir local en tancar portes el de la plaça dels Àlbers. Ens ho expliquen aquesta setmana a Entitats tot convidant-nos a la festa de comiat. 

Aquesta setmana hem viscut el primer dels aniversaris dels intensos dies de setembre i octubre que vam viure l'any passat, jornades en les quals estan previstes nombroses commemoracions. Abans de parlar, però, de tot el que ha de venir, Tàrrega per la Independència ens proposa aturar-nos un moment i mirar enrere per veure què s'ha fet fins ara. Amb el seu article obrim una setmana més les pàgines dedicades a les entitats locals.

Per la seva banda, després d'haver viscut una nova edició de l'aplec de Sant Eloi, els Amics de l'Arbre en fan balanç i recorden el significat d'aquesta festa a Des de la Miranda. 

Completem secció amb la informació sardanista que ens facilita Carles Vall, que en aquesta ocasió ens parla del lliurament de la Medalla al Mèrit Sardanista, la celebració de la Festa de Sant Ramon i l'actualitat de la Parròquia. Ho trobareu a la revista del 21 de setembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article