Jordi Llorach, llegums i menjar de qualitat

DESCOBRIM EL NOSTRE COMERÇ. CARRER DE SANTA MARIA

Espai empresa

L'exterior de Jordi Llorach
L'exterior de Jordi Llorach

Quina és l'activitat de l'empresa?
Ens dediquem principalment a la venda de llegum cuit i ho complementem amb una oferta variada de plats cuinats frescos i casolans.

Per què ha escollit aquest sector... Què és el que li agrada de la feina què fa?
És una empresa de tradició familiar amb quasi 100 anys d'història, des del 1923 que ens dediquem a la cocció de llegum de primera qualitat. El que més m'omple d'aquest negoci és la satisfacció dels clients que confien cada dia amb els nostres plats i llegums. 

A qui va dirigit el negoci?
A totes aquelles persones que vulguin incloure en la seva dieta un producte de proximitat sa, nutritiu i bo. 

Quina és la seva especialitat?
Per tradició i per l'experiència adquirida després de tants anys el llegum és el nostre producte estrella, n'oferim una gran varietat i d'alta qualitat. A més,  Jordi Llorach destaca per l'atenció personalitzada i el tracte de confiança amb el client.

Com escull el producte o les marques que ven?
Prioritzem les varietats de quilòmetre zero i ecològiques com per exemple el nostre cigronet de l'Anoia. Amb els anys ja coneixem tan bé el producte que mirant i sospesant el llegum ja sabem si la seva cocció serà satisfactòria. 

Com va néixer el projecte?
La nostra empresa és a Igualada, on comptem amb el centre de producció, distribució i tres botigues. Tot i així, part de la família Llorach té orígens a Lleida, és una zona que coneixem bé i ens agradava la idea d'obrir un establiment a la província. Fa 7 anys vam considerar aquesta possibilitat i Tàrrega ens va semblar la més idònia, ja que no comptava amb una oferta tan variada com la nostra. Aprofitem per agrair la confiança i la bona acceptació que hem rebut per part de tots els clients durant aquests anys.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article