La Botigueta, salut natural i herbes remeieres

Descobrim el nostre comerç. El carrer de Santa Maria

Espai empresa

L'exterior de La Botigueta
L'exterior de La Botigueta | La Botogueta

Quina és l'activitat de l'empresa?
La Botigueta és una herboristeria i dietètica. Nosaltres venem herbes remeieres i complements de medicina natural, també fem assessorament en dietes i en la cura del cos.

Per què ha escollit aquest sector? Què és el que li agrada de la feina que fa?
Des dels 16 anys que treballo de cara al públic, en restauració i comerç.
D'aquest sector m'encanta la feina de cara al públic, les relacions que estableixes amb les persones, conèixer a la gent i oferir el millor servei.
I tot això relacionat amb la medicina natural, un tema que m'apassiona i intento transmetre.

A qui va dirigit el seu negoci?
La Botigueta és un espai obert a tota la població, des dels més petits als més grans. El tipus de públic que entra són gent que es volen cuidar d'una forma més natural.

Quina és la seva especialitat?
La meva empresa és un comerç petit i de proximitat. I com tots els comerços amb aquestes característiques destaquem pel tracte i l'atenció personalitzada i l'especialització del producte, per així donar el millor assessorament possible a les persones que confien en tu i el producte que vens.
La veritat és que aquí intentem donar un espai de confiança i seguretat ja que tractem amb la salut de la gent, i aquest tema sempre és delicat. Intentem que se sentin còmodes i puguin explicar bé què els passa.

Com escull el producte o les marques que ven?
A La Botigueta intentem tenir producte variat, de qualitat, proximitat i ecològic. Quan un comercial arriba i t'explica el seu producte, inconscientment penso a qui li podria anar bé, o quines són les demandes que tinc.

Com va néixer el seu projecte?
La Botigueta és un comerç que ens estava esperant. La noia que hi havia tenia altres projectes, la volia deixar a algú de confiança i va acabar a les nostres mans. És un projecte que agafem l'abril del 2013 amb la meva germana l'Anne Sophie, amb la qual tinc una relació molt bona. Poder treballar juntes  ens va motivar a emprendre aquesta aventura. Gràcies a l'ajuda i suport de la nostra família ho vam poder fer realitat, dedicar-nos a la medicina natural i als hàbits de vida saludables. Al llarg d'aquests anys hem anat omplint la botiga de noves referències i fidelitzant la clientela, a la qual agraïm molt la seva confiança.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article