Veronique, últimes tendències en moda espanyola i italiana

Descobrim el nostre comerç. El carrer de Santa Maria

Espai empresa

L'interior de la botiga Veronique
L'interior de la botiga Veronique | Veronique

Quina és l'activitat de l'empresa?
Veronique és una botiga de moda amb col·leccions seleccionades per temporada i especialitzada en vestits de festa.

Per què ha escollit aquest sector? Què és el que li agrada de la feina que fa?
Perquè sempre m'ha agradat cuidar el meu look i això m'ha portat a interessar-me per les noves tendències en el vestir. Amb el que més gaudeixo és escollint el producte que després oferiré a les meves clientes, com per exemple: visitant fires, coneixent dissenyadors, seleccionant marques, viatjant...

A qui va dirigit el negoci?
A les dones, ja portin una talla 36 o una 52, noies, dones a qui els agradi anar guapes en el seu dia a dia o que busquin alguna cosa diferent per a una ocasió especial.

Quina és la seva especialitat?
Tenim dues línies, una l'outfeet més casual i de diari i l'altra per celebracions com per exemple bodes, batejos, comunions, orles... A Veronique no tan sols es tracta de vendre roba sinó d'assessorar cada clienta sobre el que millor li queda segons el seu estil personal.

Com escull el producte o les marques que ven?
D'entrada anem sovint a Itàlia on visitem les col·leccions de Rinascimento i Miss Miss, les meves principals marques. I m'agrada descobrir noves tendències en d'altres passarel·les europees.

Com va néixer el projecte?
Buscant un canvi necessari en la meva vida i donat el meu interès innat per la moda, ràpidament va sorgir la idea d'obrir un botiga on poder fer realitat aquest somni.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article