La Soll programa una dotzena d'activitats per celebrar FiraTàrrega

Hi haurà concerts, sessions de DJ o la pintada d'un mural

Crònica Local

La Soll programa una dotzena d'activitats per celebrar FiraTàrrega
La Soll programa una dotzena d'activitats per celebrar FiraTàrrega | La Soll

L’espai autogestionat La Soll ha preparat un ampli ventall d’activitats durant la celebració de la Fira del Teatre al Carrer i la Festa Major de setembre que se celebrarà els pròxims dies a la capital de l’Urgell. En total, hi haurà fins a 13 artistes diferents que desfilaran per l’espai situat a la plaça de les Nacions Sense Estat amb actuacions que aniran des de pintar un mural fins a
concerts, sessions de DJ, txarangues o jazz electrònic.

La Soll obrirà les portes avui a les 6 de la tarda on es decorarà la terrassa de forma col·lectiva per preparar-la per la Fira. Després de la inauguració que tindrà lloc a la plaça Major, es reprendrà l’activitat amb l’actuació de DJ Tonal Drum a.k.a Ventura.

Demà a les 6 de la tarda es començarà la pintada del mural a càrrec dels targarins Guifré Urgell Tasies (de l’estudi Yantrart Design i especialitzat en la il·lustració i el disseny de geometria sagrada i mandales) i Isaïes Areny Cabrera (artista urbà i dissenyador especialitzat en la tècnica "stencil"). L’acció estarà amenitzada amb Proveta Electronica by DJ Tonal Drum a.k.a Ventura. El divendres la nit, una vegada finalitzades les obres de la Fira, hi haurà l’actuació del grup targarí Her Majesty, amb un conglomerat dels temes més icònics del rock anglès, espanyol i català. La Txaranga Residus Brass Band agafarà el relleu per aportar la seva intensitat i alegria musical mentre que els encarregats de finalitzar la nit seran els Trio Kumbia, amb la seva bona mà com a DJ i en una ambientació on les camises hawaianes seran protagonistes.

Dissabte s’obriran les portes de La Soll a les 12 del migdia amb vermut i la sessió de jazz electrònic a càrrec del DJ targarí Bepo Creus. A la nit, serà el torn per al PD Uriolix, vingut de la plana de Vic, el synthetik punk del grup targarí La Elite, i el final de festa amb el DJ Resident de La Soll.

El diumenge hi haurà vermut amb DJ Sunday i el seu rock'n'roll rebel mentre que dilluns a la nit es farà l’última nit aprofitant que dimarts és festiu a Tàrrega. Les PD Verrizè i el DJ NEDT 2.0 seran els encarregats de mantenir el ritme intacte per als que encara resisteixin.

Finalment, el dimarts al migdia s’organitzarà una paella popular a la Soll per posar el punt i final a una nova edició de FiraTàrrega.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article