Marxa de Torxes a Tàrrega la vigília de la Diada per reclamar la unitat de l'independentisme

Segons l'organització, recorrerà els carrers de la ciutat per exigir "passos ferms i decidits cap a República Catalana"

Crònica Local

Imatge d'arxiu d'una edició passada de la marxa
Imatge d'arxiu d'una edició passada de la marxa | Segre/Tàrrega

El Rostoll, La Soll, Òmnium Segarra-Urgell i l'ANC Tàrrega per la Independència organitzen la Marxa de Torxes, que enguany arriba a la vuitena edició i recorrerà diversos carrers de la capital de l'Urgell amb l'objectiu de "reclamar l'articulació d'una direcció estratègica unitària del conjunt de forces socials i polítiques de l'independentisme, reforçar la mobilització social i reclamar l'alliberament dels presos i el retorn de les exiliades polítiques".

Aquest any se celebrarà el dimarts 10 de setembre, commemorant també així la Diada Nacional de Catalunya. La marxa arrencarà des de la plaça de les Nacions Sense Estat a les 10 de la nit i recorrerà diversos carrers del municipi fins a arribar a la plaça del Carme, on es llegirà el manifest. Durant tot el recorregut els acompanyarà la música tradicional dels Grallers de la Barra de l'Associació Guixanet.

Tothom qui vulgui participar-hi amb torxa, la podrà comprar a la mateixa plaça a partir de les 9 del vespre i fins a l'inici de la marxa o bé anticipadament al local de Tàrrega per la Independència. El preu per torxa és de 3 euros. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article