Segon sopar veïnal de la plaça de les Nacions de Tàrrega, aquest divendres

Els veíns ho celebren amb sopar a la fresca, concert i punxadiscos

Crònica Local

Cartell de la festa de la plaça de les Nacions Sense Estat d'aquest divendres
Cartell de la festa de la plaça de les Nacions Sense Estat d'aquest divendres

La plaça de les Nacions Sense Estat de Tàrrega aquest divendres es vestirà de gala per celebrar el segon sopar veïnal a partir de 2/4 de 10 del vespre. La Soll, el bar Kirikú, el restaurant D-Tapes i el Bar Bus tornen a unir esforços per viure una vetllada que comptarà amb sopar a la fresca, concert i punxadiscos.

El sopar a la fresca consistirà en llonganissa, patata al caliu, escalivada, pa amb tomàquet, gelat, beure i cafè per un preu popular de 8 euros, amb opció alternativa per als vegetarians. Els tres restaurants (Kirikú, D’Tapes i Bar Bus) seran els encarregats de preparar-lo i se servirà just davant del local de La Soll.

A partir de 2/4 d'11 de la nit, tindrà lloc una actuació musical a càrrec dels Xicots de l'Esplai, un grup targarí que interpretarà diferents versions de temes molt populars i nostrats. Posteriorment, hi haurà nit de festa amb PD Verrizé, un grup de tres punxadiscos sorgides de l'esperit de La Verreta targarina.

Les reserves per al sopar ja es poden realitzar presencialment al Kirikú i al D-Tapes o, a través d'internet, al formulari que s'ha penjat a les xarxes socials de La Soll Tàrrega. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article