El Grup Alba convida dijous les empreses a reflexionar sobre la importància d'impulsar polítiques de responsabilitat social

Crònica Local

Imatge de la passada edició de la jornada
Imatge de la passada edició de la jornada | Grup Alba

Amb el títol La responsabilitat social empresarial una moda o una realitat el Grup Alba i el seu servei de formació i inserció Enfoc, amb el suport d'Incorpora de "la Caixa", organitzen aquest dijous 13 de juny una jornada empresarial centrada en la responsabilitat social empresarial (RSE), la voluntat i el compromís per part de les empreses d'impulsar accions d'impacte social o mediambiental, així com incorporar una nova manera de pensar i de fer en la presa de decisions de l'empresa.

La jornada d'aquest any comptarà amb la ponència principal de Marcos González, president i fundador de Corresponsables.com, el mitjà digital de referència en l’àmbit del periodisme i de la comunicació de la responsabilitat social.

Posteriorment hi haurà una taula rodona formada per representants d'empreses que ja estan portant a terme accions en RSE i que explicaran bones pràctiques i projectes inspiradors. Entre les empreses participants hi ha Intermón Oxfam, el Grup Borges, Diana Pet Food de Cervera i l'empresa de productes de perruqueria Termix.

Per acabar l'acte, el conegut i enigmàtic personatge lleidatà Postureig Lleida realitzarà una xerrada sobre l'emprenedoria solidària.

La conducció de la jornada anirà de la mà del grup d'improvització Impro Barcelona que oferiran un format diferent i dinàmic a l'acte.

Tota la programació i el formulari d'inscripció el trobareu al web de l'entitat www.aalba.cat/jornadaempresarialponent.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article