Petazetas

Hau llegit mai cap text de Montserrat Aloy? Us heu deixat seduir per la seva manera d'entrellaçar les paraules? Ara ho podeu fer de tant en tant a les nostres pàgines. Trobareu els Apunts del Natural d'aquesta filòloga i escriptora a la secció d'Opinió cada quinze dies.

"Em cobraré els esforços dels croissants". I el sucre d'agafar-los amb els dits, que s'hi enganxin i tu no? Vine amb els llaços per descordar i els collars per treure, et faré enveja dels que et miren de lluny i ens diuen la sort: or als mugrons i besos als malucs, collar de besos als engonals. Fer-te estremir amb petazetas i l'aigua que et gotegi al ventre. "Cobra't..."

Pinces de gat mesquer

Vinc, si em vols, amb el cos brunzent i els mugrons fent apunts del natural. Vinc, desig, lletania de l'engonal més fidel, litúrgia carnal, la corseteria triada com una delicadesa al plat. Dinar-te a la cullera, rastre de gelat en adjectius lúbrics, pinces de gat mesquer. Goita, perquè en tinguis penyora, aquest xarel·15 abocat a la mesura perfecta del meu escot, i les calces negres, penitència dolcíssima que m'ofereixes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article