La feina feta ens avala

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

ROSA M. PERELLÓ, Alcaldessa de Tàrrega i cap de llista de Junts per Tàrrega

La transparència és un element imprescindible per garantir la salut de tot sistema democràtic. Aquesta ha de ser una tasca constant al llarg d'un mandat i cal fer-la efectiva a través de diversos mecanismes, però aquesta obligació pren més força quan es convoquen eleccions. És el moment idoni perquè aquells qui exercim una responsabilitat pública rendim comptes a la ciutadania sobre la nostra feina al capdavant d'una institució, en aquest cas, de l'Ajuntament de Tàrrega.

Aquests pròxims quinze dies, doncs, dedicarem una part de la campanya electoral a explicar el compliment dels nostres compromisos al llarg dels últims quatre anys. Hem edificat uns fonaments sòlids que ens permeten albirar un horitzó d'optimisme, que generi més oportunitats i un major benestar a tots els targarins i targarines. Només entenem la política per servir i millorar la vida a la gent. I així ho seguirem fent.

En aquest article, permeteu-me que de manera breu, expliqui els principals eixos de la nostra acció a l'Ajuntament. En primer lloc, hem renovat i millorat el centre de Tàrrega: les obres d'adequació de la plaça Major, la reurbanització del carrer d'Urgell i la renovació del paviment de la plaça del Carme i la restauració de la Font del Pati.

En segon lloc, hem construït nous equipaments: el gimnàs del Col·legi Àngel Guimerà, l'àrea d'autocaravanes, la reforma de la nau 19 de Cal Trepat per al centre d'empreses innovadores i la zona de lleure a les antigues piscines, entre d'altres. De la mateixa manera, hem projectat l'ampliació i millora del CAP, la nova estació d'autobús als antics molls de Renfe i una zona de lleure infantil a la plaça de les Bòbiles.

I, finalment, hem abaixat impostos i hem reduït l'endeutament de les arques municipals. Hem reduït l'IBI un 4% el 2018 i un 5% el 2019. També hem passat d'un deute de 18,2 milions d'euros l'any 2015 a un deute d'11 milions d'euros a finals de 2018. Aquestes xifres signifiquen que actualment tenim un deute del 67% en relació als ingressos corrents; mentre que fa quatre anys aquest era del 114%.

La feina feta ens avala i aquesta és una de les millors cartes de presentació de Junts per Tàrrega per a les eleccions municipals del 26 de maig. Tenim un projecte solvent. Volem una ciutat pròspera econòmicament, amb una major qualitat de vida per a tots els targarins i targarines, i compromesos amb el país i la seva llibertat. Volem una ciutat on tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida, sense cap tipus de limitació en les seves aspiracions personals i professionals. Una ciutat que és i que ha de seguir sent de tothom. Per això, el 26 de maig, necessitem la vostra confiança.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article