Fem-ho junts!

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

Rosa M. Perelló, alcaldessa de Tàrrega i candidata de Junts Per Tàrrega

Si fa unes setmanes vàrem presentar Junts per Tàrrega, ara volem donar a conèixer la gent que formarà part d'aquest projecte. Serà aquest diumenge, 7 d'abril, a les 7 de la tarda al Punt Jove (l'article es va publicar divendres passat al setmanari).

Com molt bé recollien les pàgines d'aquest setmanari, en el primer acte públic de Junts per Tàrrega vàrem exposar que aquest és un projecte transversal, de suma i de consens per treballar per a una ciutat pròspera i amb major qualitat de vida per a tots els targarins i targarines. Una ciutat on tothom pugui desenvolupar el seu projecte de vida, sense cap tipus de limitació en les seves aspiracions personals i professionals perquè la nostra proposta pivota en una idea essencial i és que Tàrrega compta. Com a ciutat global i íntegra, situada en el mapa de Lleida, de Catalunya i del món. Amb modèstia, però alhora amb tota l'ambició perquè només podem entendre la política si és per servir i millorar la vida a la gent. 

Així doncs, tenim el camí traçat i sabem com arribar amb èxit a la meta: fent-ho junts. Perquè junts és la manera com fem avançar la ciutat. Amb un projecte compartit de ciutat, teixint complicitats amb les associacions de veïns, amb les entitats socials, culturals, esportives i el teixit empresarial. Aquest model de consens, de suma, transversal, inclusiu i que sempre busca denominadors comuns, és el que ens ha permès transformar la ciutat i és també el que volem continuar aplicant per seguir sent una capital de primera. I, evidentment, junts també és la manera com donem el millor de nosaltres mateixos com a país. Ho vam demostrar en el referèndum de l'1 d'Octubre. Aquest esperit d'unitat és el que hem de recuperar per fer efectiva la República Catalana i combatre la repressió. Però junts també significa treball en equip. El talent, el rigor, la solvència, el coneixement i l'experiència han de ser plurals. La suma d'habilitats i compromisos permeten acomplir els reptes que ens posem per davant. Així doncs, Junts per Tàrrega és un projecte de caràcter transversal, d'obertura, que supera l'esquema de partits, que integra persones amb sensibilitats polítiques i trajectòries professionals diverses. Perquè units som més forts, perquè units és com superem les dificultats i, en definitiva, perquè units és com avancem. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article