Junts avancem

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

ROSA M. PERELLÓ ESCODA, alcaldessa i cap de llista de Junts per Tàrrega

Ens fa especial il·lusió convidar-vos a la presentació de Junts per Tàrrega, que tindrà lloc avui divendres, 8 de març, a les 8 del vespre al Casal Cívic. Aquest és un nou projecte que representa a la perfecció la nostra forma de ser i la nostra manera de fer. D'entendre la política com a sinònim de servei públic i de tasca col·lectiva en benefici dels targarins i targarines. D'actuar amb perseverança, eficiència, solvència i treball en equip. 

Perquè junts és la manera com fem avançar Tàrrega: amb un projecte compartit de ciutat, teixint complicitats amb les associacions de veïns, amb les entitats socials, culturals, esportives i el teixit empresarial. En definitiva, escoltant les necessitats, les propostes i els anhels dels ciutadans. Aquest model de consens, de suma, transversal, inclusiu i que sempre busca denominadors comuns, és el que ens ha permès transformar la ciutat i és també el que volem continuar aplicant per seguir treballant per un major benestar i més oportunitats per a tothom. Ho fem i ho farem amb esforç constant, dia a dia, i amb l'estima i l'autoconfiança d'una ciutat que se sent segura i orgullosa de si mateixa.

Així mateix, junts també és la manera com hem donat el millor de nosaltres mateixos com a país. Ho vam demostrar en el referèndum de l'1 d'Octubre, quan no preguntàvem si un era d'un partit o d'un altre mentre defensàvem les urnes i els col·legis electorals. Aquell dia molts targarins i targarines vam demostrar el nostre compromís i la nostra determinació amb la democràcia i la llibertat. I aquest és l'esperit que cal recuperar per combatre la repressió a què ens enfrontem i que, sobretot, paguen persones honestes i honrades que avui es troben a l'exili o empresonades i jutjades injustament.

Junts avancem com a ciutat i com a país. Aquesta és la fórmula guanyadora i aquesta és la proposta de Junts per Tàrrega per a les eleccions municipals del maig. Divendres vinent, us en donarem més detalls durant l'acte de presentació. Us hi esperem!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article