L'Angulària segueix en bona ratxa i guanya per 5 a 1 el Guissona

per Ramon Oromí Escolà

Esports

Un moment del partit contra el Guissona
Un moment del partit contra el Guissona | Ramon Oromí

Una jornada més, l'Angulària no va decebre l'afició, que, en aquest cas i a causa de la freda tramuntana, el recinte no va registrar l'entrada habitual. 

De vegades val la pena passar fred,quan es compensa veient un bon espectacle com el que es va presenciar en la jornada 12 de Tercera Catalana.

L'Angulària, conscient que el dissabte, el seu immediat seguidor, la Seu, havia guanyat per la mínima al Torà, no podia fallar si volia seguir com a líder del grup.

No tan sols no va fallar, sinó que golejà el Guissona B, equip situat a la part baixa de la taula. És el que acostuma a passar quan es practica bon futbol, es creen jugades de perill i els gols arriben sols.

Van ser cinc, com podien haver estat set o vuit. Alguns gols no van entrar per excés de solidaritat vers els companys, o amb ganes de fer-ho més bonic. I és que se'ls nota gaudint del joc.

A dia d'avui, i amb l'entrada última de tres nous jugadors, Marin, Edgar i Bachir, s'han reforçat encara més totes les línies, ja de per sí consistents, pel que Jordi Oliveres pot comptar en l'actualitat amb una plantilla competitiva i equilibrada. Els tres s'han adaptat ràpidament al sistema de joc de l'Angulària. No és casualitat que siguem l'equip més golejador i el que menys n'ha encaixat.

El Guissona va aguantar 29 minuts, el temps just que va estar Marin per marcar el primer gol en aprofitar un rebuig del porter Marc. A partit d'aquí, i una vegada oberta la llauna, dos gols més van arribar en cinc minuts; el segon al minut 30 al rematar de cap Edgar una falta llençada per Marin.

El 3 a 0 el marcà de nou Marin al minut 34, quan al rebre un centre llarg de mig camp, guanyà per cames a la defensa i davant la sortida del porter, en una perfecta vaselina, li posà la pilota imparable al fons de porteria. Un gol molt bonic.

Al xiular el descans, l'Angulària ja tenia el partit pràcticament resolt. 

Durant la represa, el mister donà entrada als cinc jugadors que estaven a la banqueta, canvis que van suplantar perfectament els titulars, sense que es notés cap diferència en el domini i joc.

Prova d'això són els dos gols més que va rebre el Guissona. El que seria el 4 a 0 el va transformar Oscar, al rebre un centre creuat de Bachir per banda dreta, afusellant el porter al minut 78.

El cinquè i últim que tancava la golejada, el va signar Bachir al minut 85 en el seu debut amb l'Angulària. Una internada per banda esquerra, és centrada al punt de penal, perquè, controlant amb la dreta, xutés amb l'esquerra, fora de l'abast del porter.

Bachir, que amb 25 minuts que va ser damunt el camp, va fer una assistència de gol i va anotar el seu primer, és, sens dubte, un jugador que venint de segona línia pot aportar molt a l'equip. Destacar també el jove jugador local Xavier Segués, que va fer un partit molt complert. 
El Guissona va fer el seu gol al minut últim del partit al transformar una falta Rodríguez i trobar la barrera una mica descol·locada. Un gol que no desmereix la defensa ni porter, ja que junt amb la resta de jugadors locals, van fer possible aquesta victòria en una bona tarda de futbol.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article