Segueix l'eficàcia golejadora de l'Angulària, que el manté líder

per Ramon Oromí Escolà

Esports

Un moment del partit contra el Butsènit
Un moment del partit contra el Butsènit | Ramon Oromí

En la jornada vuit de Tercera Catalana, l'Angulària va tornar a golejar i jugar amb solvència un partit que a priori semblava més assequible, però que damunt del camp no ho va ser tant. El Butsènit no es va entregar fins ben avançada la segona part, i quan el marcador ja reflectia un clar 4 a 0.

Com quasi en tots els partits, l'equip que s'enfronta amb el líder, que en aquest cas, tenim la sort de que sigui momentàniament l'Angulària, surt al camp amb totes les ganes de batre'ns, buidant-se al màxim i intentar truncar la bona ratxa que ens manté al capdavant. 

I el Butsènit no va ser una excepció, ens va posar les coses difícils i ens va aguantar fins al minut 25, quan en una bona triangulació, finalment Jony li passà a Oscar, que no perdona i fa pujar el primer al marcador.

La diferència en el joc es decantava a favor dels locals, que tocaven i combinaven en camp del Butsènit, que es resistia a claudicar, provant amb passades llargues, que eren tallades sempre per la bona defensa local, una de les menys golejades.

Quan semblava que enfilaríem el camí dels vestidors, amb el resultat mínim favorable, arribà una jugada de molt perill a l'àrea del Butsènit i la defensa no tingué altre remei que frenar-la amb falta dins la zona prohibida, provocant el corresponent penal. Càstig que s'encarregà de transformar Jony al minut 42, i va posar el caseller un tranquil·litzador 2 a 0.

El resultat ja estava encarat, tan sols calia tancar-lo a la segona part.

Entretant, i seguint en la ratxa negativa de lesions, al minut 39 s'hagué de retirar del terreny de joc Arnau Arrufat, essent substituït pel jove jugador local Xavi Segués.

Precisament a la represa, fou aquest jugador qui al minut 53 culminà una gran jugada individual de Jony, que després que el seu xut fos refusat pel pal, Xavi, que seguia la jugada, empalmà un tir creuat, fora de l'abast del porter Franco. 

Els jugadors locals i l'afició gaudien del partit, com ho han fet durant tot el que portem de temporada; tot el contrari del Butsènit, que no es resignava a acceptar l'evidència, posant-se nerviosos i creant problemes a l'àrbitre, fins al punt que en un intent d'agressió, no va tenir més remei d'expulsar Bia al minut 80.

No obstant, abans l'Angulària, al minut 59, havia fet el quart; al meu entendre, el millor gol de la tarda. 

Oscar s'internà per banda dreta, corrent la banda fins la línia de fons, salvà l'entrada d'algun defensor, i centrant-la de forma perfecta la posà al cap de Jony, que l'incrustà pel mateix escaire, fent pujar el 4 a 0 definitiu. Un gran gol.

Amb aquesta victòria, l'Angulària manté el lideratge una jornada més, i es distància de tres punts (19) al segons classificats, Oliana, Solsona i la Seu, que en tenen 16.

Demà dissabte, prova de foc a Torà, sisè classificat i un equip molt difícil de guanyar al seu camp.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article