L'Angulària signa un gran partit i empata contra el Tornabous

per Ramon Oromí Escolà

Esports

Un moment del derbi local
Un moment del derbi local | Ramon Oromí

El partit de la jornada número 10 de Tercera Catalana és un d'aquells que fan afició i justifiquen l'esforç que fan els clubs per mantenir el futbol als pobles. 

Tan sols calia veure la quantitat d'aficionats dels dos equips, per endevinar que el derbi veïnal seria d'allò més emocionant. I el pronòstic no va fallar; les dos aficions van poder gaudir d'un bon espectacle, el que ens van oferir els 32 jugadors que hi van intervenir.

Des del xiulet inicial fins al que donava fi a l'encontre, els dos conjunts van regalar el millor de cadascun: bon joc, entrega total, entusiasme, emoció, i una motivació enorme i especial per part del Tornabous, que va venir disposat a recuperar davant del líder els tres punts que van deixar escapar la jornada anterior, al seu camp. El Tornabous va causar molt bona impressió. Just és reconèixer-ho.

De seguida es va veure un Tornabous que pressionava els nostres amb força, ben plantats, amb homes de molta envergadura, que no s'arrugaven per res i provaven de donar algun ensurt, com per exemple al minut sis, quan el nostre porter va fer una aturada de molt mèrit. L'Angulària jugava més la pilota, però no va estar encertat a l'hora de transformar diverses ocasions. El seu porter també hi va posar molt de la seva part; es considera un dels millors de la categoria. Total, que el joc i domini estava repartit al mig del camp, amb un lleuger domini local, que no es reflectia al marcador. D'aquí que s'arribés al descans amb el mateix resultat que al començar, d'empat a zero.

 

Debut de Marin i Gallart

A la segona part, hi va haver dos canvis importants de sortida; i dic importants, no pel fet que siguin millor que els altres, sinó perquè era el seu debut a l'Angulària. Ivan Marin, procedent de l'Alpicat, i Edgar Gallart, que ve del Tàrrega. Dos jugadors de renom que poden aportar molt al club. 

Amb els canvis, el Tornabous va desfer una mica els marcatges, i l'Angulària hova aprofitar al minut 57. L'àrbitre xiulà falta a favor dels locals en terreny visitant; Santi la llençà la mar de bé, perquè Oscar s'avancés enmig de la defensa i, posant el cap, feia pujar el primer gol a favor de l'Angulària. 

Un avantatge que ens donava un respir, però mancaven molts minuts i el Tornabous no estava disposat a cedir, doncs se'ls veia amb capacitat i ganes d'esgarrapar algun puntet si tenien ocasió. I l'ocasió arribà al minut 70, i a fe que la van aprofitar. Una pèrdua de pilota innocent al mig del camp, propicià un contracop molt ràpid mitjançant Ferran Rius, que davant la sortida desesperada del porter, la creuà al fons de la xarxa.

Amb aquest empat el Tornabous posava de manifest la igualtat que durant tot el partit, es va veure damunt el terreny de joc.

Els vint minuts restants van ser un intercanvi d'ocasions, que podien beneficiar un o altre, encara que les dos més clares les va tenir l'Angulària, quan tenia tancat el contrari, però la pilota no va poder entrar per culpa del bon porter Balasch.

Repartiment de punts, en un gran partit que, objectivament parlant, crec que és el resultat més just. Ningú mereixia perdre. Amb aquest empat, l'Angulària, amb un partit menys, continua al capdavant de la taula emparellat amb la Seu d'Urgell, que també va empatar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article