Festival de gols de tots colors de l'Angulària

per Ramon Oromí Escolà

Esports

Un moment del partit contra el Rialp
Un moment del partit contra el Rialp | Ramon Oromí

L'Angulària es referma al liderat a l'endossar vuit gols a l'actual cuer, el Rialp, en la quarta jornada de competició, aconseguint el ple de quatre victòries seguides.

Vagi per davant que el Rialp, avui dia, és un dels equips assequibles i menys forts del grup, figura en l'última posició amb tan sols un punt dels dotze possibles.

El partit va tenir dos parts ben diferents. La primera, qui no conegués la posició dels de la muntanya observà que era un equip dels molts que ens han visitat, ja que va plantar cara i va disposar d'alguna ocasió per marcar. La prova la tenim que fins al minut 39 van aguantar ferms, frenant les arribades locals, que sovintejaven però que no s'encertava a ficar-la. Però la qualitat es va començar a imposar en aquest minut, quan una bona internada per banda esquerra de Baiget la centrà a Oscar, desmarcat, que marcà a plaer.

El Rialp va resistir durant el temps que les forces el mantenien, però a mesura que l'Angulària imposava el seu ritme i joc, aquestes anaven minvant gradualment. S'arribà al descans amb el mínim avantatge d'1 a 0.

A la represa, el decorat canvià radicalment. Un gol cada set minuts de mitjana va ser el resultat d'aquest marcador tan voluminós i poc freqüent.

Al partit del minut 47 ja se li va girar feina a l'encarregat del marcador, ja que era novament Oscar que marcava el 2 a 0, al rebre una bimba de Jony.

El 3 a 0, al minut 53, l'anotà de fort xut Ospina, de bastant lluny, i amb assistència d'Arrufat.

El 4 a 0, vuit minuts més tard (61'), anà a càrrec del jugador local Baiget, al culminar una bona jugada de Jony.

El 5 a 0, al minut 62, que ja sonava a golejada, el féu Jony, quan Baiget, que li tornava el favor anterior, li posà amb avantatge perquè transformés. Era el primer, dels tres que va marcar.

El 6 a 0, i seguint la mitjana (69'), repetia Jony en jugada personal.

El 7 a 0, al minut 75, fruit d'un gran tret amb l'esquerra d'Arrufat, que des d'uns trenta metres la clavà per tot l'escaire; amb assistència recíproca d'Ospina.

I el definitiu 8 a 0, que tancava aquest festival, l'arrodoní amb el seu triplet particular Jony al minut 77, al rebre una passada magistral d'Oscar.

Llàstima que aquest jugador, en una jugada desafortunada amb un rival, i crec que amb mala interpretació de l'àrbitre, rebés targeta roja directa. Sanció que li impedirà jugar el proper partit al sempre difícil camp de la Pobla de Segur.

L'afició que, en bon nombre hi va assistir, no cal dir que s'ho va passar d'allò més bé. A procurar seguir en aquesta línia.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article