L'Angulària goleja el Solsona i se situa líder

per Ramon Oromí Escolà

Esports

Un moment del partit
Un moment del partit | Ramon Oromí

L'Angulària va sumar una nova victòria, la tercera en tres jornades que portem de competició. I ho va fer amb solvència contundent davant un Solsona que tampoc sabia què era perdre.
A la mitja part, ja estava tot dat i beneït amb quatre gols, per cap en contra. El Solsona poc pensava que al minut 25, el seu porter ja havia recollit de dins porteria la pilota fins a quatre vegades. Ni el Solsona, ni nosaltres, la veritat sigui dita. En comptades ocasions es marquen tants gols en tant pocs minuts. El millor és que no és que el Solsona sigui un equip vulgar, ni molt menys. Cada temporada l'acaba en llocs molt dignes, i aquesta ocasió venia amb una victòria i un empat, que el situaven a la quarta posició. Però  aquest cop es van topar amb un Angulària molt sòlit que, des del porter fins a l'últim davanter, va funcionar a la perfecció, inclosos els tres suplents que hi van intervenir.

El Solsona juga i deixa jugar, de sempre, però en aquest partit ben aviat van veure que davant tenien onze homes que jugaven de memòria, i que res podien fer per plantar cara; hi havia massa diferència en totes les línies. 

Els gols, tots ells, foren producte de jugades ben portades, amb joc ràpid i de toc. Per manca d'espai, no puc explicar el desenvolupament de cadascun, però sí els autors i els temps.
Al minut 2, quan el Solsona encara no s'havia posicionat, Oscar ja encetava el simultani amb el seu primer gol particular. Ressaltar que aquest jugador en va anotar tres. El tercer, al minut 18, i el sisè que tancava la golejada, al minut 80.

Els tres restants van ser obra de Jony, al minut 15; Baiget al 25, i Manel al 70.

La segona part, ja un pèl relaxats, van aixecar el peu del pedal, i tan sols en van fer dos; i quan el 6 a 0 ja figurava al marcador, el Solsona va fer el seu gol, anomenat de l'honor. També se'l mereixien, per la voluntat i esportivitat que en tot el partit van demostrar. Poca feina va tenir l'àrbitre, que hva passar desapercebut.

Enhorabona a tots els components, que, de seguir així, moltes alegries donaran a l'afició.
Aquesta victòria contra el Solsona se suma a la que havien aconseguit una setmana abans contra el Torregrossa.  Un bon Torregrossa es va veure superat per un gran Angulària, pletòric de joc i força, en un partit d’aquells que fan afició. Encara que no disposàvem de diversos jugadors, amb tan sols dos  a la banqueta, tots el que hi van intervenir es van entregar a fons des del primer moment fins al xiulet final; conscients que el rival que tenien al davant era un dels més difícils de batre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article