Victòria de prestigi de l'Angulària per començar

per Ramon Oromí Escolà

Esports

Els jugadors que van disputar el primer partit de la temporada
Els jugadors que van disputar el primer partit de la temporada | Ramon Oromí

Primera jornada i primera victòria a domicili en un camp dels més difícils de la categoria. Dic difícil, pel fet que el Ponts és un dels equips que cada any acaba a dalt, amb el plus afegit que el terreny de joc és un del pitjors del grup. Feia temps que no hi guanyàvem.

Amb la presència de nombrosos aficionats, els Angulàvers, que van omplir un autocar per donar suport a l'Angulària, va arrancar el primer partit de la temporada, amb diferents incorporacions, quatre jugadors de camp i el flamant entrenador Jordi Oliveres.

El partit s'havia de plantejar amb una tàctica diferent a l'habitual, i era la d'adaptar-lo en funció a l'estat del terreny, deixant de banda el joc de toc i fer-ho d'una forma directa i al contracop.
La primera part i el primer quart d'hora, el Ponts va sortir a totes, creant algunes ocasions que eren anul·lades per la contundent i ordenada defensa anglesolina. A partir d'aquí, el partit es va equilibrar i la pilota rondava les dos àrees, amb alguna ocasió clara, que cap dels dos encertava a convertir.

Però en el minut 35, i a conseqüència del terreny, un defensor local va fer un mal control; error que va aprofitar Jony per recuperar pilota i donar-la a Oscar, que mol atent, l'envià al fons de porteria. Amb dedicació a l'afició, aquest gol donava la confiança suficient com per encarar l'encontre d'una forma més pràctica. Aguantar la resta del primer temps i passar pels vestidors per plantejar la segona part.

A la represa, amb dos canvis d'entrada, era el Ponts el que posava setge al camp visitant, cosa prevista i preparada pel míster. L'Angulària, amb el mig del camp i defensa poblades, aturava les escomeses d'un Ponts llençat a l'atac, arribant a crear perill en forma de llançament de faltes i córners; però, com dic, tota la cobertura i el gran porter Juanca frenaven el que podia haver estat un empat perillós. Com sempre, amb les línies tant avançades, corres el risc que qualsevol contracop pot ser letal. En tres o quatre ocasions l'Angulària va tenir l'oportunitat d'aprofitar-se'n, però el porter i la manca d'encert ho impedien.

Els minuts anaven passant i el Ponts, cada vegada més impotent, no era capaç d'igualar el marcador. I més enfonsat va quedar encara, quan al minut 81 en un altre contracop i amb els mateixos protagonistes va arribar el 0 a 2 que deixà tocat de mort al Ponts. Jonny s'endugué l'esfèrica, el seu xut el rebutjà un defensa i el mateix porter, anant als peus d'Oscar, que per segona vegada anotava el gol de la tranquil·litat.

Mancaven nou minuts, i el Ponts, a la desesperada, es va veure afavorit amb un altre córner. El van tirar molt tancat, i amb l'intent de treure'l, Roger Riba l'introduí en pròpia porta. Era el minut 89, i encara que l'àrbitre va afegir quatre minuts, ja no hi va haver temps per passar cap més ensurt.

Tres punts vitals i molt treballats, davant un equip que pocs punts perdrà al seu camp.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article