Recomanacions de llibres infantils

De lletres i històries

per Biblioteca

Firmes NT, Gent NT

Portada de 'L'àvia viatgera'
Portada de 'L'àvia viatgera'

Per fer més lleugera la tornada a l'escola i començar a endinsar els més petits en el món dels llibres i la lectura, des de la biblioteca us presentem una petita mostra de les novetats que podreu trobar a la sala infantil. 

  • 'L'àvia viatgera' / Gillian Shields i Katharine McEwen. Símbol Editors. De 3 a 5 anys. Muntanyes impressionants, deserts desesperants, i fins i tot uns gats que es maregen... res no aturarà l'àvia d'anar a casa d'en Bernat! Però... aconseguirà arribar-hi a l'hora de berenar? L'amistat, la soledat, la companyia, les relacions intergeneracionals, l'alegria, la tendresa... tots els sentiments s'expressen en aquest magnífic llibre.
  • 'L'abric de la Jana' / Lola Ordóñez. Edicions Emonautas. A partir de 6 anys. Avui la Jana porta posat un abric gris i mentre camina, pensa i imagina com se sentiria sent un ocell, una flor i molts altres personatges que es troba en el seu camí. Tots li semblen meravellosos però li falta per descobrir el sentiment més increïble de tots… com sentir-se sent ella mateixa. L'abric de la Jana, un cant a l'autoestima.
  • 'El club de lectura del Conillet' / Annie Silvestro. Edicions Miau. De 4 a 6 anys. Al Conillet li encanten els llibres. El dies calorosos d'estiu, gaudeix de l'hora del conte assegut vora els infants a l'exterior de la biblioteca. Però quan els dies són més curts i l'aire més fred, l'hora del conte es fa a l'interior. Què farà el Conillet?
  • 'La Revolta dels mitjons' / Sebastià Bennasar i Ricard Zaplana. Edicions Estrella polar. A partir de 10 anys. On van a parar els mitjons que desapareixen dins de la rentadora després de cada bugada? La Martina, juntament amb els seus amics Oleg i Isa, decideix resoldre el misteri i viatja a través de la rentadora d'una bugaderia fins a un nou món: Gelàndia, un planeta on fa molt fred. Els seus habitants tenen una sola cama i estan connectats amb la Terra a través d'uns calaixos màgics.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article