Cicle de 'Conferències km 0'

De lletres i històries

per Biblioteca

Firmes NT, Gent NT

El cartell de les xerrades
El cartell de les xerrades

Amb l'arribada de la primavera, a la Biblioteca hem iniciat un cicle de xerrades titulat Conferències km 0. És un cicle que consta de quatre xerrades, obertes a tothom, gratuïtes i que tenen lloc un dissabte al mes a les 11 del matí a la Biblioteca.

La temàtica de les conferències és variada, ja que es tracten temes com l'alimentació i la salut, la cura de les plantes, l'esport i, fins i tot, la ciència.

La primera conferència va tenir lloc el passat 16 de març i va ser a càrrec de Mercè Carbonell, dietista nutricionista que, sota el títol "Plats saludables. Idees pràctiques", ens va parlar de quins aliments formen un plat saludable i com poder preparar-lo de manera fàcil i utilitzant productes de proximitat. També es va tractar, més en concret, de l'alimentació que haurien de seguir les persones que fan esport, abans, durant i després de fer l'activitat.

Demà dissabte 6 d'abril (l'article es va publicar a la revista en paper del passat dia 5) no us podeu perdre la segona conferència. El físic targarí Josep Perelló ens parlarà sobre cap a on van les tendències en la ciència i els vincles entre la ciència i la ciutadania. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article