Carles Pascual estripa el carnet del PDeCAT

Fins ara era el president a Tàrrega de la formació

Crònica Local

Carles Pascual
Carles Pascual | Jaume Solé

El fins ara president del Partit Demòcrata de Tàrrega, Carles Pascual, ha comunicat a l’assemblea local que deixa la seva militància en aquest partit. "No em sento representat per la direcció nacional i territorial del PDeCAT i no comparteixo els pactes que s’han fet amb els partits que van defensar l’aplicació de l’article 155. No els trobo correctes, sigui qui sigui i es faci i on es faci", afirma el dirigent independentista.

En la mateixa línia, Pascual afegeix que "en aquests moments tan greus que viu Catalunya, no entenc com poden passar per davant els partits enlloc del país. Defenso el lideratge del president Puigdemont i únicament ens en sortirem si recobrem la unitat de l’independentisme". "Són ja massa decisions les que no comparteixo amb el PDeCAT i, personalment, és la manera més coherent que tinc de defensar les meves conviccions polítiques", defensa l’expresident local.

Malgrat estripar el carnet del partit, Carles Pascual ha explicat que continuarà com a regidor de l’Ajuntament de Tàrrega ja que "des de la nostra ciutat hem estat ferms i coherents amb allò que hem defensat. Vam comprometre’ns a no pactar amb cap partit del 155 i ho hem mantingut fins les darreres conseqüències: per nosaltres allò més important és la fidelitat als propis principis i la paraula donada als nostres electors".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article