Primera jornada de voluntariat corporatiu al Grup Alba

Crònica Local

Foto de grup dels participants en la primera jornada de voluntariat social del Grup Alba
Foto de grup dels participants en la primera jornada de voluntariat social del Grup Alba | Grup Alba

Les persones del centre ocupacional Alba han passat un matí diferent acompanyats de 27 treballadors de l'empresa Leds C4, la companyia internacional líder en el sector de la il·luminació amb seu a Torà. El motiu ha estat la jornada de voluntariat corporatiu que s'ha dut a terme, la primera en què hi participa el Grup Alba.

Durant tot el matí s'han realitzat diferents activitats paral·leles relacionades amb el dia a dia de les persones de l'entitat amb l'objectiu de donar a conèixer alguns dels projectes que s'estan portant a terme des d'Alba. Dividits en grups els treballadors de LEDS C4 han pogut practicar i veure com es treballa al taller de fusteria; o descobrir l'esport del bocce; o realitzar una activitat
d'estimulació multisensorial, entre d'altres.

"Per nosaltres és un privilegi poder dedicar una part de la nostra jornada a conèixer i participar en les activitats que diàriament es desenvolupen en l’Associació Alba, entitat amb la que compartim territori i valors com són la responsabilitat, la innovació i millora constant i la passió com a eix dinamitzador de la nostra activitat. Així mateix, considerem que ha estat una experiència molt positiva per ambdues parts de la qual estem convençuts que sorgiran noves oportunitats d’aprenentatge i de generació de sinergies", explica Laura Monsó, cap de recursos humans de Leds C4.

És la primera vegada que Alba realitza una activitat de voluntariat corporatiu d'aquestes característiques i suposa una oportunitat per donar a conèixer la tasca de l'entitat, establir relacions de confiança amb l'empresa i sensibilitzar vers les capacitats de les persones.

"Amb Leds C4 ja portàvem un cert temps col·laborant, ja sigui a través de la contractació de serveis o compra de productes, però a través d'aquesta acció de voluntariat hem pogut oferir un valor afegit a l'empresa. La possibilitat d'implicar els seus treballadors en un projecte real, en contacte amb les persones, i per a ells ha estat un dia diferent on indirectament s'han treballat moltes coses, com la cohesió de grup que de ben segur tindrà un retorn per l'empresa", explica Maite Trepat, directora del Grup Alba.

La jornada ha finalitzat amb una posada en comú de totes les activitats realitzades i experiències viscudes. Després de la bona experiència d'avui, des del Grup Alba animen
a d'altres empreses a seguir amb l'exemple i venir a fer una immersió a l'entitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article