Conveni a tres entre la UE Tàrrega, l'Obra Social "la Caixa" i el Grup Alba

Crònica Local, Espai empresa

Representants de les tres entitats que han rubricat l'acord
Representants de les tres entitats que han rubricat l'acord | Grup Alba

El president de la Unió Esportiva Tàrrega, Gerard Caro, la directora d’àrea de negoci de CaixaBank a l’Urgell-Segarra, Anna Suria, i Maite Trepat, directora del Grup Alba s'han reunit aquest matí amb diferents representants del Club Alba per segellar un conveni a tres bandes que permetrà a 20 persones amb discapacitat d'Alba accedir de manera gratuïta al Camp de Futbol Joan Capdevila de Tàrrega per gaudir dels partits de l'equip local.

Els 20 abonaments anuals de la Unió Esportiva Tàrrega seran finançats per l’Obra Social
"la Caixa" gràcies a una aportació de mil euros que l'entitat bancària farà a l'entitat esportiva. De moment ja hi ha una desena de persones d'Alba que són habituals als partits del Tàrrega i s'espera que amb aquesta iniciativa el grup d'aficionats pugui augmentar i contribueixin d'aquesta manera a portar animació al camp.

El conveni, però, vol anar més enllà d'aquesta primera acció especificada. Les tres parts han manifestat la voluntat d'impulsar noves iniciatives per fomentar la inclusió de les persones amb discapacitat al món esportiu. Així doncs s'ha parlat de poder fer entrenaments al camp de futbol del Tàrrega per part de l'equip del Club Alba o bé començar a estudiar la possibilitat de crear una secció "special" de la Unió Esportiva Tàrrega com tenen equips com l'Espanyol, l'Europa o el Sant Andreu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article