La 3a edició del Posa't la Gorra a Tàrrega se celebra diumenge amb una vintena d'activitats

Crònica Local

Presentació del Posat la Gorra 2019 amb Rebeca Ríos, responsable de comunicació de l’AFANOC; Pili Vilella, portaveu de la junta de l’AFANOC; l’alcaldessa Rosa Maria Perelló; i el regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania, Jaume Folguera
Presentació del Posat la Gorra 2019 amb Rebeca Ríos, responsable de comunicació de l’AFANOC; Pili Vilella, portaveu de la junta de l’AFANOC; l’alcaldessa Rosa Maria Perelló; i el regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania, Jaume Folguera | Ajuntament de Tàrrega

El Parc de Sant Eloi de Tàrrega acollirà diumenge una nova edició de la festa solidària Posa’t la Gorra. Es tracta d’una iniciativa benèfica en favor de les famílies amb infants i adolescents que pateixen càncer. Impulsada per l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) i l’Ajuntament de Tàrrega, la convocatòria es desenvoluparà de 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 2 del migdia amb una vintena d’activitats. En el decurs de la matinal s’oferiran tallers lúdics i pedagògics; un esmorzar popular; actuacions musicals; exhibicions esportives; un espectacle de màgia; i altres propostes impartides per l’AFANOC, entitats del teixit associatiu de Tàrrega i cossos de seguretat.

No faltarà el sorteig entre totes aquelles persones que hagin adquirit la gorra solidària. Com és costum, la peça ha estat creada expressament per a l’ocasió, enguany per part de la coneguda dissenyadora de moda Agatha Ruiz de la Prada. La creadora ha plasmat en aquesta contribució solidària els colors llampants que caracteritzen el seu estil. Les gorres es podran adquirir el diumenge 16 de juny al Parc de Sant Eloi si bé ja són a la venda en establiments col·laboradors de Tàrrega al preu de 7 euros. A hores d’ara se n’han distribuït fins a un miler d’unitats. La iniciativa benèfica, que se celebrarà a la capital de l’Urgell per tercer any consecutiu, tindrà aquesta vegada com a presentador l’actor targarí Jordi Miñarro. El “Posa’t la Gorra” 2019 compta amb suport de la Diputació de Lleida, Foment Tàrrega, Aigües del Segarra – Garrigues, SematData i Servisimó.

Acompanyament social i emocional 

En el decurs de la presentació en roda de premsa, l’alcaldessa Rosa Maria Perelló ha posat en valor "la tasca social i sensible que desenvolupa l’AFANOC ajudant les famílies colpejades per la malaltia del càncer". En aquest sentit, ha afirmat que "les institucions i el teixit associatiu de Tàrrega expressem un any més el nostre suport incondicional al treball de l’AFANOC".

Per la seva part, Pili Vilella, portaveu de la junta de l’AFANOC, ha explicat que els ajuts obtinguts "fan possible la tasca d’acompanyament social i emocional a les famílies amb càncer mitjançant les delegacions de l’AFANOC i el projecte conegut com La Casa dels Xuclis".

Rebeca Ríos, responsable de comunicació de l’AFANOC, ha avançat que la lectura del Manifest (2/4 d’1 migdia) anirà enguany a càrrec de joves adolescents que fan front al càncer en primera persona o en l’entorn familiar. L’acte donarà així visibilitat a un nou projecte de l’AFANOC anomenat Compartim, el qual fa l’acompanyament a joves amb càncer.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article