Tàrrega planta cara a la pluja i se solidaritza amb el càncer infantil

Crònica Local

Alguns dels participants a la festa mostrant les seves gorres
Alguns dels participants a la festa mostrant les seves gorres | Segre Tàrrega
Tàrrega va celebrar ahir la segona edició de la festa solidària Posa’t la Gorra tot i la pluja intermitent del matí. Tant el públic com les entitats participants van plantar cara al mal temps i es van congregar al parc de Sant Eloi fent pinya amb l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). La iniciativa benèfica ajuda famílies amb infants i adolescents que pateixen càncer mitjançant un projecte assistencial d’AFANOC que du per nom La Casa dels Xuklis. Els fons es recapten a través de la venda de gorres solidàries de disseny exclusiu. Enguany, i també amb l’ajut d’establiments comercials col·laboradors, la capital de l’Urgell ha aconseguit vendre fins a 1.300 gorres.
 
L’acte central del “Posa’t la Gorra” 2018 fou la lectura del Manifest, aquesta vegada a càrrec de la Sandra, l’Eva i la Maite, tres germanes de Bellpuig. Una d’elles, la Sandra, ha superat un càncer. Les tres joves van fer palès l’agraïment vers totes les aportacions que serviran per donar impuls a les activitats d’AFANOC. A l’acte hi van assistir regidors i regidores de l’arc consistorial encapçalats per l’alcaldessa Rosa Maria Perelló junt amb representants d’AFANOC. En aquest sentit, Maite Montañés, presidenta de l’esmentada entitat, va expressar l’agraïment vers la ciutadania, el voluntariat, el teixit associatiu i les diverses àrees municipals per la seva contribució.
 
La matinal de sensibilització vers els infants amb càncer va esdevenir una mostra del poder de mobilització de la societat targarina per una bona causa. Així, es van oferir exhibicions musicals i esportives a càrrec de batBATuka, Centre Esportiu Sant Jordi, Gyas Club, Targalets de Guixanet i SomSwingTRRG. Pel que fa a tallers, van impartir activitats l’Associació Alba, Agrat, Club de Bitlles Tàrrega, Donants de Sang de l’Urgell, Escola Hípica de Tàrrega o Tirc a l’Arc Urgell a més de l’àrea de jardineria de Serveis Municipals, Ràdio Tàrrega, Policia Local, Bombers, Agents Rurals o Mossos d’Esquadra. El periodista targarí Jaume Ramon Roig foul’encarregat de conduir el “Posa’t la Gorra” 2018, que també va oferir un esmorzar popular, un sorteig solidari i l’actuació d’Albert Show.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article