La Soll celebra el primer aniversari amb una setmana d'activitats per la Festa Major

Crònica Local

Portada del programa d'actes que ha preparat La Soll
Portada del programa d'actes que ha preparat La Soll | La Soll

Coincidint amb la Festa Major de Maig de Tàrrega, l'espai autogestionat La Soll compleix el primer aniversari de vida i ho fa amb un grapat d'activitats durant aquests dies. El dimarts ja es va realitzar una xerrada sobre comerç just i finances ètiques des d'una perspectiva feminista a càrrec de l'especialista Maria Mercedes Alemán. Aquest dimecres també es col·laborarà amb la final del show Impro'ssibles a la plaça dels Comediants amb el concurs dels millors actors en improvisacions després de les rondes prèvies que s'han fet al Kirikú les darreres setmanes.

Demà dijous tindran lloc els sopars populars de "Mamelletes i Caliquenyos", amb les primeres sopant a la plaça de les Nacions, els segons a la plaça dels Comediants i trobant-se conjuntament al concert de la plaça dels Àlbers. Ja de cara al divendres, s'obrirà La Soll a partir de les 6 de la tarda amb actuacions de DJ i es decorarà el local per preparar-lo per una Festa Major plagada d'activitats.

Un dels plats forts tindrà lloc el dissabte 11 amb el dinar popular a càrrec de Les Gitanes de Tàrrega, un nou grup folkie targarí que prepararà una fideuà popular per agafar forces pel dissabte a un preu de 7 euros. A les 9, el popular Corre-Tossino acabarà a La Soll i ja es mantindrà oberta tota la nit amb sessió de DJ al local de la plaça de les Nacions Sense Estat.

El diumenge s'obrirà el local a l'hora del vermut i a la tarda es convida a assistir al partit de les 5 entre la Unió Esportiva Tàrrega i el Júpiter, un club popular i antifeixista. El dilluns a les 6 de la tarda es farà un assaig de L'Eixida, en la prèvia del ball de la plaça Major, i a la nit hi haurà DJ rumberos per aprofitar que el dimarts és festiu a la ciutat. Aquest dia serà l'últim d'activitats amb vermut i ruta Pedrolo al migdia, el dinar d'aniversari a les 2 del migdia per celebrar el primer any de vida i una sessió de swing per finalitzar una Festa Major de Maig farcida d'activitats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article