La Soll continua creixent i suma més activitats setmanals

Crònica Local

Una de les imatges que La Soll ha compartit a les xarxes socials
Una de les imatges que La Soll ha compartit a les xarxes socials | La Soll

L’espai cooperatiu i associatiu La Soll continua el seu creixement i en els darrers mesos ha augmentat les seves propostes d’activitats setmanals, que han tingut una molt bona acollida pels socis i ciutadans.

A banda d’organitzar xerrades i tastos gastronòmics, La Soll també compta amb un ventall de tallers sobre diversos temes que han comptat amb una gran acceptació. Per començar, els dilluns al vespre es fan les classes de swing amb Somswing i amb un nivell intermig. Els dimarts a la tarda s’ha incorporat el taller de mitja a càrrec de Sílvia Espanyol per a tots els nivells. Posteriorment, té lloc un taller gratuït de teatre on es potencia l'improvització gràcies als responsables del concurs Improssible’s que té lloc al bar Kirikú. Els dimecres a partir de 2/4 de 8 del vespre s’imparteixen classes de ioga amb Quil Buil i que es basa en la tècnica del Babaji. Finalment, cada diumenge de fi de mes a la tarda s’organitzen partides de jocs de taula amb David Castellà com a dinamitzadors de les partides.

Si es vol demanar més informació sobre aquests tallers o demanar per fer la inscripció, només cal enviar un mail a lasolltarrega@gmail.com on s’atendran tots els interessats. Els tallers de swing, mitja i ioga tenen un cost per sessió o mensuals mentre que els de teatre i joc de taula són gratuïts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article