Daniel Esqué i Tere Sala encapçalen la llista de la CUP a Tàrrega

Crònica Local

Els membres que ocuparan els primers llocs de la llista cupaire
Els membres que ocuparan els primers llocs de la llista cupaire | CUP Tàrrega

La CUP de Tàrrega ha donat a conèixer els seus candidats a l'alcaldia de la capital de l'Urgell, llista amb la qual aspira a mantenir o millorar els resultats aconseguits fa quatre anys, quan va ser la segona força més votada ara farà quatre anys. Així doncs, Daniel Esqué, graduat en Direcció i Administració d'Empreses, serà el cap de llista de la formació a Tàrrega. És soci del Rostoll i ha estat soci de Guixanet i un dels impulsors de la CUP a Tàrrega ara fa sis anys. En el número dos hi trobem Tere Sala, activista social i cultural i Educadora sociosanitària. El tercer lloc de la llista "recull el relleu de tota la feina feta aquesta legislatura" amb l'actual regidor a l'Ajuntament Miquel Orobitg. En quart lloc, es presenta l'anterior cap de llista i portaveu, Carlos Vílchez. El segueix l'actual portaveu de la CUP i cap de l'oposició, la regidora Montse Garcia. I en sisè lloc, es presenta Paulino González, vinculat durant anys al moviment sindical i veïnal i treballador municipal.

La CUP ha donat a conèixer aquests candidats abans de la trobada realitzada el dissabte a la tarda a l'Espai Jove, en què una trentena de persones han discutit i enllestit el programa que es presentarà a les eleccions municipals del proper mes de maig. Durant la sessió de treball els cupaires han tractat temes d'àmbit municipal en diferents grups de treball: territori i serveis públics; participació i cultura; polítiques socials; i economia i fiscalitat.

Daniel Esqué ha manifestat que té la intenció de continuar treballant per Tàrrega i per la República Catalana a tots els nivells.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article