La CUP de Tàrrega impulsa una candidatura "àmplia, republicana i emprenedora"

Crònica Local

La pàgina web de la CUP de Tàrrega
La pàgina web de la CUP de Tàrrega

La CUP de Tàrrega ha fet públic un document en què analitza la situació actual a la ciutat i exposa la voluntat d’impulsar una “candidatura àmplia, republicana i emprenedora”. Una candidatura, diuen, que “no només faci fora el govern immobilista actual, sinó que tingui unes idees i unes propostes clares, pensades i definides per Tàrrega i la seva gent”.

La CUP pretén posar en valor la tasca a l’oposició que ha fet aquesta legislatura. Es reivindica com “l’única oposició a les maneres de fer conservadores, immobilistes, restrictives i gens valentes que ha encapçalat l’alcaldessa Rosa M. Perelló”. També afirma que vol "posar al servei del conjunt de la ciutadania de Tàrrega els anys d’aprenentatge i coneixements dins la política institucional” a fi d’aconseguir una “alternativa” municipal. Recordem que la CUP va ser el segon partit més votat a les eleccions de 2015.

Així doncs, l’organització independentista celebrarà una assemblea oberta aquest mes d’octubre “per exposar la proposta, debatre-la i començar a treballar”. L’assemblea es durà a terme el proper dissabte 20 d’octubre a la Biblioteca Comarcal a les 6 de la tarda.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article