Estrenem vestit nou

D'ara en endavant a la pàgina web hi trobareu les columnes d'opinió del setmanari
D'ara en endavant a la pàgina web hi trobareu les columnes d'opinió del setmanari

Editorial

LOURDES CARDONA

Setmana intensa la que avui culminem. La començàvem canviant-nos de vestit. Aquest dilluns vam renovar novaterrega.cat i ens hem passat la setmana prenent mides a la nova pàgina i el nou gestor de continguts per tal de fer més àgil el canvi i que vosaltres en patíssiu al mínim possible les conseqüències.

Sabem que ja tocava, que ja era hora de rejovenir la nostra pàgina web, però les empreses petites com la nostra molt sovint, massa, fem les coses quan podem no pas quan volem. Segur que molts de vosaltres sabeu prou bé de què us parlo... 

Aquest salt qualitatiu endavant ha estat possible gràcies a l'empara de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), que facilita el dia a dia de molts mitjans modestos com el nostre. Aprofitem per agrair-los la seva tasca. Sense el suport i assessorament que ofereixen la nostra feina encara seria més complicada i moltes de les publicacions que s'editen arreu de Catalunya estaríem condemnades a desaparèixer.

Adaptar el nostre web als temps que corren i les necessitats de la nostra societat era indispensable per seguir caminant. Fem bona feina a les xarxes socials, com avala el fet que el 82% de les persones que durant el darrer any han entrat a novatarrega.cat siguin nous usuaris que cliquen en alguna de les notícies que hi publiquem (només una minoria que entra passa per la home).

Però fins ara aquests usuaris es topaven amb un escull molt difícil de salvar quan feien clic, ja que una bona part hi accedeix des de dispositius mòbils (gairebé el 86% s'hi connecta des del mòbil o la tauleta), per als quals l'antic web no estava adaptat. Era, doncs, un pas indispensable a fer i més tenint en compte que les xifres demostren que cada cop són més els que naveguen amb el telèfon mòbil, un dispositiu que ens acompanya gairebé les 24 hores del dia, i cada cop menys, els que ho fan des d'un ordinador.

Alhora, hem aprofitat l'avinentesa per canviar-ne el plantejament i per donar-hi un major protagonisme als col·laboradors de Nova Tàrrega, puntal bàsic d'aquesta publicació.

Estem contents amb el nostre vestit nou. És senzill, però ens queda com un guant i ja tenim al cap quins complements hi afegirem. Temps al temps. 

Comentaris

Comenta aquest article