Reflexions

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

JORDI COTS VALLS, candidat a l'alcaldia de Tàrrega pel Partit Lliures

Jo de petit vaig tenir moltes mancances, a la meva infantesa vaig passar moltes necessitats, el meu pare no tenia diners i va haver d'anar a treballar a Nimes (França) de cuiner. A casa meva la meva mare no tenia diners i anàvem a vendre fruita al carrer Cervera.

Vaig anar a estudiar al Jacint Verdaguer, el col·legi dels pobres, l'ensenyança era en castellà i l'educció molt severa, ens pegaven als dits i al clatell i ens donaven llet americana que bullien en el mateix col·legi.

Ara a l'escola, encara que és en català, el professor no pot castigar l'alumnes perquè no li pot pegar, per això anem tan bé.

Sóc una persona senzilla i sensible a les necessitats dels targarins, i si entro a l'alcaldia ajudaré els necessitats, primer els de casa.

Els autònoms, els jubilats, els malalts. Si una persona és a l'atur, rebaixaré els impostos; si hi ha un pis buit i no el pots llogar, haver de donar de baixa la llum i l'aigua, la brossa, no ha condicionar a pagar-ne de nou l'alta. La brossa, si no hi viu ningú, no s'hauria de pagar.

Per altra part, escoltaré i atendré els ciutadans, mentre que ara, si vas a veure l'alcaldessa, ens diu que d'això ella no se'n cuida, com és el cas de les meves dos cases del carrer Hospital, que des del 2006 estan a nom de l'Ajuntament i encara ara no les he cobrat.

Aniré per tot Tàrrega a veure les mancances que tenim i veure, in situ, les millores que farem.
No pot ser tenir els carrers i les voreres tan bruts i amb tants clots. Al polígon Riambau s'hi va fer una rasa per passar un cable, es va tapar malament, havent quedat un clot que cada vegada que s'hi passa ho noten els vehicles i els camions (davant de Cartaes).

Una novetat meva és el canvi que es farà a l'antigua N-II, eliminació de mobiliari urbà, com peces de formigó i jardineres i aparcament gratuït durant 30 minuts per ajudar el comerç targarí.

Tornarem a gestionar els nostres impostos, no cal que els gestioni la Diputació.

Recuperarem la gestió de l'aigua.

Els jubilats tindran els serveis municipals a preus molts reduïts, com són les piscines d'estiu i la piscina coberta amb els serveis de maquinària esportiva per fer gimnàs.

També aniré a visitar els pobles agregats.

Defensarem un espai polivalent per al jovent de la ciutat.

Farem un nou pavelló per celebrar les fires i congressos.

Parlant de les votacions, lamentem no poder participar al debat del dia 23 a l'Ateneu.

 

Conclusió

La Rosa, després de 8 anys, és millor que plegui. Hi ha partits com la CUP, que encara que tenen un aire social, van contra l'economia del petit comerç.

El partit de Vox vol una España unida sense estats autonòmics.

El PP ha fet molt mal a Catalunya.

Perquè no es pedi cap vot, no voteu la Rosa Perelló (l'alcaldessa).

Ni Esquerra, l'anterior legislatura ho va fer tot molt malament.

Tampoc voteu Ciutadans.

Voteu-me a mi, Jordi Cots, que em presento pel Partit Lliures. Volem un Estat Català similar al PNB, regulat per la Constitució, similar a l'antiga CDC.

Si vols un canvi a l'Ajuntament de Tàrrega, vota'm.

Un home de Tàrrega, honest, sociable, amable, una persona en la qual es pot confiar, un home de paraula.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article