Per una Tàrrega oberta i pròspera

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

JORDI COTS VALLS, candidat a l'alcaldia de Tàrrega pel Partit Lliures

Bon dia, em dic Jordi Cots, tinc 66 anys, sóc candidat a l'alcaldia de Tàrrega pel Partit Lliures (centredreta català).

Vaig néixer a Tàrrega, al barri antic, al carrer de l'Hospital. Vaig fer el Batxillerat Elemental i el Superior, i el COU treballant al mateix temps que estudiava.

Després vaig anar a la Universitat de Barcelona a la facultat de Dret i més tard em vaig matricular a la UNED de Cervera en la carrera d'Econòmiques, però no vaig poder acabar cap de les dues carreres.

La meva principal ocupació laboral ha estat la compra-venda d'antiguitats, vaig continuar el negoci del meu pare fins ara que m'he jubilat.

Les meves aficions són els escacs, de petit als 8 anys vaig començar a jugar-hi, encara avui participo en tornejos individuals i del Club Tàrrega, del qual he estat president durant molts anys. Ho vaig deixar ara fa un any. I també la política, el cine, el col·leccionisme de tota mena de coses, principalment còmics i cartells de cinema.

Sempre he estat interessat en la política, les meves idees sempre han estat d'acord amb el pensament liberal, vaig ser militant de CDC durant 12 anys, i ara m'he fer militant del Partit Lliures, pel qual presento la meva candidatura.

Lliures vol una Europa unida, no volem fronteres, creiem que les fronteres són les cicatrius de la història, marcades amb sang i foc. Lliures defensa el diàleg i l'entesa amb l'Estat espanyol.
Lliures defensa una Tàrrega oberta, ciutat de serveis, pròspera, activa, implicada i atractiva per als targarins i els habitants de les comarques de Lleida.

Al Partit Lliures volem una Tàrrega innovadora, on els joves i les famílies trobin el seu espai, volem una ciutat implicada amb els seus ciutadans, una ciutat que cuidi tant del petit com del gran comerç.

Al Partit Lliures volem un espai polivalent per al jovent de la ciutat.

Per tal de fomentar el petit comerç proposem facilitar l'aparcament gratuït durant 30 minuts els dies laborables i els dissabtes. Per arreglar els problemes de mobilitat proposem posar semàfors per als vianants en les cruïlles de l'avinguda Catalunya i el Raval del Carme, d'on també pensem treure els blocs de formigó que fan més nosa que servei. I també volem posar un semàfor a la cruïlla del carrer Joan Maragall i el Reguer.

També pensem que seria convenient recuperar el servei de la gestió de l'aigua, aprofitant que venç el contracte amb Sorea. Creiem que una nova política és possible. Esperem que confieu en nosaltres, i us demanem el vostre vot.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article