Un nou estil, un nou govern

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

ERC-MES TÀRREGA

Som un equip de ciutadanes i ciutadans com tu, implicats amb la nostra ciutat des de visions i experiències diferents. Això ens atorga un ampli angle de visió per copsar les potencialitats i mancances de Tàrrega. El projecte del qual us volem fer partícips és constructiu, obert, progressista, totalment renovat i independentista.

Per tal d'anar vertebrant el nostre projecte, durant aquests darrers mesos hem tingut ocasió d'enraonar amb molts de vosaltres i també amb les diferents associacions i entitats targarines.

Sabem que la neteja i el manteniment de places i carrers és una qüestió que preocupa la ciutadania i que és possible millorar, intensificant la neteja i el manteniment de l'espai públic. També considerem que el manteniment i reparació dels carrers i voreres en mal estat s'ha de planificar anualment i s'ha de dur a terme al llarg de tota la legislatura.

La relació que des del consistori es manté amb les diferents entitats i associacions de la ciutat és un altre dels temes que preocupen. Nosaltres som partidaris de reforçar els vincles entre l'ajuntament i les entitats ja que són actors actius de la ciutat com hem vist, per exemple, aquesta Festa Major. Creiem que les entitats s'han de tractar reforçant la confiança mútua i el diàleg, reconeixent i potenciant el seu paper dinamitzador. El consistori ha de ser facilitador i impulsor d'aquelles iniciatives que, des de l'àmbit associatiu, contribueixin a millorar la vida cultural i social de Tàrrega. Per tant, des d'Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d'Esquerres (ERC-MES), ens comprometem a dialogar, donar suport i cooperar amb transparència, coresponsabilitat i compromís amb totes i cadascuna de les diferents associacions i entitats.

Per explicar-vos com és la Tàrrega republicana que volem fer possible, us convidem avui divendres a 2/4 de 9 del vespre a la Sala de plens de l'Ajuntament, a conèixer el projecte complet i les persones que el durem a terme. Si ho preferiu, també comptem amb vosaltres per fer una passejada per tots els barris de Tàrrega que sortirà demà dissabte a les 9 del matí de la plaça del Carme. Perquè la nostra ciutat necessita un canvi i des d'ERC-MES estem a punt i completament preparats per capgirar la vella política i fer realitat un nou govern a la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article