Gent nova, idees noves

Amb la finalitat d'oferir el màxim nombre de veus possible, el setmanari Nova Tàrrega també publica articles d'Opinió dels grups municipals dels diversos partits polítics, tinguin o no representació al consistori. Els trobareu també en aquest espai.

ERC TÀRREGA

A hores d'ara ja sereu coneixedors que la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya-Sobiranistes ha guanyat aquest diumenge 28 d'abril les eleccions generals a la ciutat de Tàrrega. Al Congrés dels Diputats han estat 2.879 les persones que ens han fet confiança a la capital de l'Urgell, un 35,27% dels vots, a una àmplia distància de la segona i tercera forces. Els resultats han estat també històrics a Catalunya, però també a la comarca de l'Urgell i també a la demarcació de Lleida, on hem obtingut 2 diputats dels 4 al Congrés dels Diputats, entre ells la bellpugenca Inés Granollers.

Els republicans també hem obtingut a Tàrrega més de 3.200 vots a la cap de llista al senat, la targarina Sara Bailac. D'aquesta manera, Bailac serà la primera dona senadora de la comarca de l'Urgell. A nivell de Lleida, ERC ha obtingut tres dels quatre senadors que s'escollien el 28 d'abril.

Tal com ens indiquen els resultats electorals del 28-A expressats damunt d'aquestes línies, l'esclat primaveral que ens envolta aquests dies és sinònim de renovació. Energia, esperances, tot un reguitzell de noves oportunitats se'ns presenten davant nostre i cal estar ben preparats i preparades.

Per tal d'aprofitar totes i cadascuna d'aquestes oportunitats, des de la candidatura Esquerra Republicana Tàrrega – Moviment d'Esquerres, apostem fort amb gent nova, carregada de noves idees amb l'objectiu de dotar Tàrrega del nou impuls que tanta falta li fa a la nostra Ciutat i que totes i tots desitgem fer realitat.

Avui divendres 5 d'abril a les 19.30 h*, a la sala d'actes de la biblioteca en podem fer un nou tast. Comptarem amb la presència de la Consellera de Salut Alba Vergés i també amb la participació de l'alcaldable Òscar Amenós i la número 2 a la llista de la candidatura municipal, Alba Pijuan.

Us volem agrair la confiança dipositada el proppassat 28-A i volem fer-vos partícips també d'aquest esdeveniment i així copseu de primera mà les idees i el tarannà d'aquest equip de gent nova, que volem entusiasmar-vos amb el nostre projecte i que estem segurs serà el referent de la Tàrrega del segle XXI.

* Aquest article es va publicar a l'edició de Nova Tàrrega del 3 de maig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article