L'Angulària manté el liderat

per Ramon Oromí Escolà

Esports

Un moment del partit a Rialp
Un moment del partit a Rialp | Ramon Oromí

Desplaçament llarguíssim, però va valer la pena. En aquesta jornada 21 de Tercera Catalana, l'Angulària es va retrobar amb la victòria, després d'encaixar les dos últimes derrotes consecutives. Ho va fer amb un resultat clar i convincent.

És cert que el Rialp és un equip situat a la zona baixa de la taula, però també es cert que és el desplaçament més llunyà i difícil de tots; vulguis o no, el cos acusa el quilometratge per unes carreteres que no són, per cert, una autopista.

I precisament en aquest desplaçament es van ajuntar una sèrie de baixes justificades (sis) que podien repercutir en el que havia de ser una victòria obligada, si no volíem perdre el lideratge del grup. Però no es donà el cas. Els tretze valents que s'hi van desplaçar, van posar-hi el que calia, fent un partit que ratllava la perfecció, i no es va témer mai pel resultat, que vist tal com va anar, podia ser més ampli.

Un fet que volia destacar és que, del poble tenim tant sols tres jugadors, dos de joves i un veterà. Un jove per cert, incorporat recentment. Doncs a Rialp, van sortir els tres com a titulars i van jugar els noranta minuts. Tinc el deure i satisfacció de dir que van jugar d'allò més bé. En cap partit s'havia donat la circumstància de jugar tot el temps plegats.

Va ser un partit plàcid, còmode, sense cap classe de complicació, on els dos equips jugaven i deixaven jugar, a l'espera del que millor podia aprofitar les seues ocasions.

En línies generals era l'Angulària qui dominava la pilota i el joc, jugant la major part del temps en camp muntanyès. 

El primer gol va ser primerenc, ja que al minut 11, un centre passat per banda esquerra, l'aprofità el recent incorporat jugador local Carlos Dalghi, per posar el peu a boca de gol, i establir el 0 a 1 favorable als anglesolins.

Els locals ho intentaven, però era evident el per què del lloc que ocupen.

El 0 a 2, ja al minut 53, arribà a conseqüència d'una combinació per banda esquerra també entre Baiget i Dalghi, qui finalment la passà a Ivan Marin, perquè sobre la marxa la creués fora l'abast del porter Salón, porter que va evitar una major golejada amb les seues intervencions.
Amb el 0 a 2 els locals reconeixeran que aquest partit se'ls posava molt costerut i que se'ls faria molt llarg i feixuc.

L'Angulària, per contra, i sense prémer l'accelerador en excés, anava creant jugades i gaudint de l'encontre, sense pensar en cap moment que aquell partit es podia escapar, doncs la superioritat anava en augment a mesura que corrien els minuts.

Per rematar la feina, i a fi efecte d'estalviar dubtes, arribà el 0 a 3 al minut 71 per obra del golejador Marin que s'apuntava el seu doblet particular.

En aquesta ocasió l'assistència fou a càrrec del també local Baiget, qui passà entre línies, una pilota enverinada a Marin; i aquest que no sol fallar; la controlà i la introduí al fons de porteria.
El partit estava tancat, però encara tingué temps el nostre bon porter Juanca, per realitzar dos bones aturades de mèrit als minuts finals. La primera en una falta propera, i la segona, en un xut ben dirigit en una de les poques jugades de perill del Rialp. Les va parar sense complicacions. 

Val a dir que aquest diumenge, a casa contra la Pobla, on ens hauríem de refer de la derrota que vàrem patir al seu camp.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article