L'Angulària suma 3 punts vitals a Torà

per Ramon Oromí Escolà

Esports

Un moment del partit jugat al camp del Torà
Un moment del partit jugat al camp del Torà | Ramon Oromí

Dijous de la setmana passada, dia 6 de desembre, l'Angulària es va desplaçar a Torà per disputar el partit ajornat el dia 28 d'octubre a causa de les fortes pluges i corresponent a la jornada 9 de Tercera Catalana.

Tots els partits són importants, i dóna bo de guanyar-los, però sempre n'hi ha algun que és especial. Aquest n'era un. Era especial, en primer lloc perquè a la vegada que el Torà està molt ben posicionat a la taula, és un camp molt difícil de guanyar, ja sigui pel mal estat del camp de terra i també pels aficionats locals, que empenten l'equip com pocs. El segon motiu, i principal, era que venien d'empatar al camp del cuer Bellcairenc, i s'havien de demostrar a ells mateixos que "allò" va ser un accident d'excés de confiança, i aquest partit s'havia de guanyar, sí o sí; també per incrementar el lideratge, deixant la diferència del segon, la Seu, a quatre punts. I ho varen fer, tot i mancant quatre jugadors considerats titulars. Es pot ben dir tòpics; que s'hi van deixar la pell, els catorze que hi van prendre part.

Noranta minuts de lluita contínua, on les defensen s'imposaven a les davanteres de cadascun dels conjunts. No hi havia un dominador clar, encara que l'Angulària donava més sensació de perill en les jugades que trenava. 

El mig del camp, molt ben posicionat, començava a gestar les jugades que es convertien en cert perill a l'àrea local.

L'únic gol del partit va ser una meravella d'execució. El seu autor, Ivan Marin, va rebre, entre línies, un centre magistral d'Òscar, company d'atac, perquè posés la directa i encarés porta, salvant tres defenses per velocitat. Es plantà a l'angle dret de l'àrea gran, i salvant la mitja sortida del porter, disparà un xut potent, que entrà com un obús a la porteria ben defensada tot el partit per Pons, però en aquesta ocasió, res va poder fer. Sincerament, un golàs. Era el minut 19, força primerenc i que no s'ho esperava el Torà.

Els nostres tenien, de moment, el que volien. Ara tan sols tocava aguantar fort, estar ben desperts, evitar les ocasions del Torà i, si es podia, incrementar el resultat.

La resta del partit va ser frenètic, el Torà sense escatimar res, anava a totes i no volia que volés cap punt de casa. La gent esperonant als seus i "saludant" els nostres, feia que l'encontre fos d'allò més disputat i incert fins al xiulet final.

Xiulet, que aquesta vegada va anar a càrrec d'una senyoreta àrbitre. Donat el caire del partit, va repartit felicitacions de Nadal per donar i vendre, sense expulsar ningú, això sí. La seva actuació, una mica complicada, es pot considerar acceptable. 

L'últim quart d'hora, podíem augmentar el marcador, però la manca de punteria va evitar dos o tres gols molt clars.Partit finalitzat i cap a casa enmig d'una boira espessíssima, però satisfets per haver salvat un escull que es preveia molt complicat. El proper partit serà el dia 16 de desembre, el jugarem a casa contra el segon classificat, la Seu d'Urgell. Si tinguéssim l'encert de guanyar-los, ja ens separarien set punts; un marge molt considerable. Però s'ha de guanyar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article