L'Ajuntament de Tàrrega col·labora en la nova iniciativa solidària de Raül Arenas

Crònica Local

L'atleta Raül Arenas amb l'alcaldessa de Tàrrega i el regidor d'Esports
L'atleta Raül Arenas amb l'alcaldessa de Tàrrega i el regidor d'Esports | Ajuntament de Tàrrega

L’Ajuntament de Tàrrega col·laborarà en la nova campanya solidària impulsada per l’atleta Raül Arenas. L’esportista targarí vol recaptar fons per ajudar a fer realitat la publicació d’un conte de la Noe Gaya, una noia amb mobilitat reduïda. És ja la tercera iniciativa benèfica de Raül Arenas en què conjuga esport i solidaritat sota el lema Sempre Endavant. Aquesta vegada, assumirà el desafiament de córrer d’una tirada el trajecte de 190 quilòmetres entre Llívia (la Cerdanya) i Tàrrega. Raül Arenas sortirà de Llívia el dijous 14 de març de 2019 amb arribada prevista a Tàrrega el dissabte 16 de març, a les 6 de la tarda, al carrer del Carme. Les samarretes solidàries de la campanya ja són a la venda i un centenar d’empreses del territori s’han adherit a la iniciativa.

Com en les dues campanyes solidàries anteriors de Raül Arenas, l’Ajuntament de Tàrrega també hi col·laborarà. En aquest sentit, l’atleta ha presentat avui el seu nou projecte a l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i al regidor d’Esports, Jaume Folguera (vegeu fotografia), els quals han expressat el suport de l’ens a la iniciativa. Des del consistori s’ha lloat també el tarannà altruista que mou Raül Arenas a plantejar-se nous desafiaments en benefici sempre d’una bona causa.

 

Noe Gaya ja publicà el llibre 'El camí de la papallona'

La Noe Gaya, de l’Espluga de Francolí, ja publicà anteriorment el llibre 'El camí de la papallona'. A l’obra, relata la seva experiència personal des que l’any 2000 patí un accident de trànsit que li provocà greus seqüeles com reducció de la mobilitat i dificultat en la parla. La Noe també pinta papallones en les anomenades "pedres de la felicitat", que dóna a esportistes i excursionistes perquè les portin dalt els cims de les muntanyes. És així com Raül Arenas va conèixer la Noe i el seu desig de publicar un nou conte. Els dos anteriors reptes solidaris de Raül Arenas anaren destinats al Club Esportiu de l’Associació Alba de Tàrrega i a la Laura Galán, una nena de Térmens que pateix una lesió cerebral, recaptant un total de 7.000 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article