L'ANC, els Amics de l'Arbre, l'Assemblea Feminista i els Amics de la Sardana, aquesta setmana a 'Nova Tàrrega'

Nova Tàrrega news

Entitats
Entitats

Quant a la secció d'Entitats del número del setmanari corresponent al 24 d'agost de 2018, inclou les darreres novetats relacionades amb Tàrrega per la Independència, que us conviden a participar tant en la caminada que organitzen avui com en la manifestació de la Diada a Barcelona. Us en donen motius al seu article. 

Per la seva banda, els Amics de l'Arbre repassem com va ser la festa de Sant Magí, que va tenir lloc el diumenge passat, i exposen a qui van lliurar el càntir amb aigua de la Brufaganya enguany i per quins motius. 

Sabeu que s'està forjant un nou col·lectiu feminista a Ponent i que els primers passos els ha donat a l'Urgell? Ens ho expliquen en primera persona les seves impulsores.

L'Agrupació Amics de la Sardana ens parlaven d'una proposta que s'havia de celebrar ahir, es tractava d'una anella groga per ballar sardanes dalt un campanar. Esbrineu en quina població, a la seva pàgina

Finalment, a l'espai dedicat a les entitats locals, repassem la celebració del 82è aniversari del martiri del beat Ferran Saperas i la presentació del Rectorologi de la Parròquia de Verdú.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article