La Pastisseria Nicolau guanya el 1r Concurs d'Aparadors de Foment i FiraTàrrega

Crònica Local

L'aparador guanyador
L'aparador guanyador | Foment Tàrrega

La Pastisseria Nicolau ha estat l'establiment guanyador de la primera edició del Concurs d'Aparadors que han organitzat conjuntament Foment Tàrrega i Fira Tàrrega amb la finalitat de crear sinergies per tal de fer més visible el comerç local amb l'esdeveniment cultural més important i de referència arreu del territori.

Així doncs, la convocatòria ha comptat amb més d'una vintena de participants que han presentat propostes de temàtiques diverses i d'estils dispars i que, segons explica Foment Tàrrega, "dóna lloc a la ruta dels aparadors, que ens porta a diferents punts de la ciutat per poder visualitzar les diferents creacions".

Els premiats han estat els següents:

  • 1r PREMI per Pastisseria Nicolau i el seu aparador que transmet un missatge contundent: "La cultura ni es compra ni es ven, es dóna i s'aprèn", amb el signe de les mans que s'encaixen i que transmet el sentiment d'unió.
  • 2n PREMI és per Culinarium i el seu espectacular aparador creat per l'artista Alba Torres. Inspirat en l'espectacle inaugural "La Tortue de Gauguin" i el treball de la companyia francesa que el realitza, Lucamoros. L'aparador és un treball en pintura mural sobre una superfície translúcida, una obra efímera, que transmet humanitat, tot explicant una història, que com l'espectacle inaugural de FiraTàrrega 2018, ens parla de paisatges i retrats. Hi trobareu dos retrats en gran format, el de la mateixa artista, Alba Torres, i el d'una de les seves millors amigues, que ha marxat a viure a l'altre costat de l'oceà.
  • 3r PREMI per Perruqueria Glamour, amb el seu aparador diferent i divertit. Inspirat en el món de la dansa contemporània un art que expressa els sentiments del cor.
  •  

Així mateix Foment Tàrrega ha repartit en tots els seus establiments 5.000 bosses de paper amb el lema "La cultura, ni es compra ni es ven" per fer encara més visible FiraTàrrega.

D'altra banda, el divendres dia 15 de setembre Foment celebrarà a la plaça dels Àlbers, a partir de les 9 del vespre, el càsting per a la desfilada de La Nit Boja, un esdeveniment que arribarà a la seva 5a edició i que se celebrarà el divendres 5 d'octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article