Set anys de Sardines & Marinada a l'Associació Alba

Crònica Local

El cartell del Sardines & Marinada d'enguany
El cartell del Sardines & Marinada d'enguany | Associació Alba
L'Associació Alba organitza per setè any el Festival Sardines & Marinada amb tres dies de concerts i sopar a la fresca. Enguany el Sardines & Marinada comparteix la programació del primer concert del dia 13 de juliol amb el Paupaterres i compta també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega.

Els concerts es programaran els dijous 13, 20 de juliol i 3 d’agost a partir de les 10 del vespre als jardins de l’Associació Alba amb l’accés gratuït. L'atractiu del festival també es la seva proposta gastronòmica amb un menú popular a 9 euros on les sardines a la brasa són les protagonistes.

El primer dels concerts comptarà amb la música popular i festiva de Fa1na; el grup lleidatà Spring Riots tocaran la seva música pop rock en el segon dijous de concerts i finalment el grup targarí The Targarians seran els encarregats de tancar el festival el dia 3 d’agost amb els seus ritmes jamaicans. Com a novetat, aquest mateix dia a la tarda el Sardinetes oferirà un concert amb el grup de percussió Sanbanyi i activitats i tallers per als més petits.

Després de 7 anys el festival s’ha consolidat com una de les propostes importants de l’estiu, aconseguint crear un espai inclusiu on es barregen públics d’edats molt diverses i persones amb capacitats diferents.

La iniciativa es porta a terme gràcies a la col·laboració dels voluntaris de l’Associació Alba, molts d’ells professionals de l’entitat, que destinen el seu temps lliure a organitzar el sopar i els concerts. Aquest any s’afegeix també la col·laboració del Paupaterres compartint cartell amb el concert del 13 de juliol i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article