Tàrrega celebrarà la 23a edició del seu Cros Intercomarcal el dia 29

Esports

Silveri Caro, regidor d’Esports; Josep Maria Molina, representant del Consell Esportiu de l’Urgell; Antoni Romeo, tècnic d’Esports de Tàrrega; i Txema Giné, de Logiesport, amb el cartell del 23è Cros Intercomarcal de Tàrrega
Silveri Caro, regidor d’Esports; Josep Maria Molina, representant del Consell Esportiu de l’Urgell; Antoni Romeo, tècnic d’Esports de Tàrrega; i Txema Giné, de Logiesport, amb el cartell del 23è Cros Intercomarcal de Tàrrega | Ajuntament de Tàrrega
Tàrrega ultima els preparatius de la 23a edició del seu Cros Intercomarcal, prova que agruparà 16 curses en diverses categories el diumenge 29 de novembre al Càmping Municipal - Espai Felip Robinat Felip.

Adreçat a totes les edats des dels cursos de P-3 fins a veterans, el cros habilitarà dins el recinte tres recorreguts de 500 metres, 800 metres i 1200 metres. Les competicions arrencaran a 2/4 d’11 del matí i finalitzaran a 1/4 de 2 del migdia, prenent el relleu les categories de veterans, oberta, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, pre-benjamins i minis successivament. De les 16 curses, 6 no tindran caràcter competitiu (P-3, P-4 i P-5 masculí i femení).

El 23è Cros Intercomarcal de Tàrrega és coorganitzat per la Regidoria d’Esports i el Consell Esportiu de l’Urgell amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i de l’establiment Logiesport. Les inscripcions són ja obertes. El regidor d’Esports, Silveri Caro, ha manifestat que la capital de l’Urgell vol potenciar el Cros Intercomarcal de Tàrrega com un dels grans esdeveniments de l’any dins aquest àmbit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article