Berto Romero i Clara Segura, plats forts de la temporada teatral a Tàrrega

El darrer monòleg de Berto Romero i l’adaptació d’Una giornata particolare amb Clara Segura encapçalen la 21a Temporada de Teatre de Tàrrega

Crònica Local

Berto Romero
Berto Romero
La Regidoria de Cultura de Tàrrega oferirà nou destacats muntatges escènics dins la seva 21a Temporada Estable de Teatre, la qual es desenvoluparà entre el 9 d’octubre i el 30 de gener. El cicle, que com de costum tindrà lloc al Teatre Ateneu, oferirà un ampli ventall genèric amb comèdies, drames, musicals, monòlegs, noves dramatúrgies,... Els caps de cartell són el darrer monòleg de Berto Romero, l’adaptació d’Oriol Broggi amb Clara Segura i Pablo Derqui sobre la lloada pel·lícula 'Una giornata particolare' i l’aplaudida intriga detectivesca 'La ratonera' d’Agatha Christie. El programa reservarà també espai per al teatre innovador de la sala barcelonina Fyhard i la companyia andalusa Atalaya junt amb l’acurada producció 'Crims' dels lleidatans Zum-Zum Teatre. La temporada aixecarà el teló el proper 9 d’octubre amb un recital d’homenatge a Ovidi Montllor de la mà de la reconeguda actriu Mercè Sampietro, la cantant Llúcia Vives i el músic Eduard Iniesta.

Abonament per a 9 obres des de 60 euros
Els abonaments per a les nou funcions es poden adquirir des de 60 euros i s’ofereixen múltiples descomptes. També es posen a l’abast noves opcions d’abonament i packs en funció de les entrades que es vulguin adquirir. Els abonaments es posen a la venda a partir del 6 d’octubre i les entrades a partir del 7 d’octubre.

L’horari de les representacions es manté a les 9 de la nit per facilitar que els espectadors assisteixin al teatre i surtin a sopar després. En aquest sentit, vuit restaurants de la ciutat col·laboren com a patrocinadors del cicle teatral targarí.

El regidor de Cultura, Raül Palacios, ha afirmat que Tàrrega aposta decididament per “un cicle escènic amb qualitat i atractiu per al públic”. A més, Palacios recorda que la temporada de teatre de la capital de l’Urgell és una de les més veteranes de les terres de Lleida. A més de les nou obres de la programació, La Xarxa aportarà sis peces per al públic infantil i el grup BAT de Tàrrega vestirà de teatre el Nadal amb una luxosa adaptació de 'La puntaire de la costa'. Val a dir que la Regidoria de Cultura presentarà al públic la temporada el dijous 1 d’octubre (20:30h, Local Ateneu).
Clara Segura i Pablo Derqui

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article