Nova aula de formació per a infants de 3 a 6 anys a l'Escola Municipal de Música de Tàrrega

El centre ha iniciat el nou curs amb un total de 305 matriculacions, un 12% més que l'any passat

Crònica Local

El regidor d'Educació i el director de l'EMMT
El regidor d'Educació i el director de l'EMMT | Ajuntament de Tàrrega

L’Escola Municipal de Música de Tàrrega (EMMT) ha posat en servei una nova aula especialment habilitada per als alumnes més petits del centre. Es tracta d’un espai on s’impartiran els tallers de sensibilització musical, els quals es desenvolupaven en diferents aules de l’escola. Ara, i coincidint amb l’inici de curs, l’alumnat de 3 a 6 anys d’edat disposarà d’una aula pròpia i específicament adaptada a les seves necessitats. Així, s’ha instal·lat parquet al terra, s’han repintat les parets i s’ha proveït un nou mobiliari amb coixins creant un ambient d’estudi agradable per als menuts. La major part de les obres han estat realitzades per operaris de Serveis Municipals.

El regidor d’Educació, Xavier Rossell-Aparicio, ha visitat la nova aula acompanyat del director de l’EMMT, Joan Clavé (vegeu fotografia). L’edil ha destacat que amb una petita inversió i una redistribució d’espai s’ha aconseguit afegir una millora a les instal·lacions del centre. "El disseny de la nova aula facilita als infants l’aprenentatge del llenguatge musical", ha afegit Xavier Rossell–Aparicio.

42 anys després de la seva fundació, l’EMMT gaudeix de bona salut. El nou curs ha arrencat amb 305 alumnes matriculats. Això suposa un augment del 12%, fet que situa l’EMMT en un dels principals focus de formació musical a les terres de Lleida. En el seu programa lectiu, a més dels tallers esmentats de sensibilització musical per als infants, figuren prop d’una vintena d’instruments tant de nivell elemental com professional: piano, violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, flauta travessera, clarinet, saxofon, trompeta, trombó, fiscorn, tenora, tible, flabiol i percussió. Des del curs passat s’ha ampliat l’oferta amb guitarra elèctrica, baix elèctric i piano modern. La formació es completa mitjançant la participació de l’alumnat en cors i orquestres de cambra, cobla i diverses agrupacions. El centre es traslladà a la seva ubicació actual, l’antic ambulatori mèdic, l’any 1993. La direcció continua treballant en nous projectes de millora de l’aulari.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article