La 2a Marxa BTT Tàrrega aplega 353 participants

Només 41 dels inscrits opta pel circuit pensat per a participants, novetat d'enguany

Esports

Instants previs a la sortida de la prova
Instants previs a la sortida de la prova | SportPress

La 2a edició de la Marxa BBT Tàrrega va aplegar ahir al matí a Tàrrega fins a 353 ciclistes. Es tracta d'una xifra que queda lluny dels 450 participants als quals enguany l'organització havia obert la prova després d'aplegar-ne 300 en la primera edició; però que demostra que aquesta convocatòria per als amants de la BTT ja s'ha consolidat en el calendari amb només dues edicions. 

Una de les novetats d'aquesta 2a Marxa BTT era que constava de tres recorreguts: un de popular, de 16 quilòmetres –270 metres de desnivell i sense senders–; el mitjà, de 32 quilòmetres –570 metres de desnivell i 3,5 quilòmetres de senders–, i el llarg, de 52 quilòmetres –1.100 metres de desnivell i 15,7 quilòmetres de senders. Malgrat comptar en aquesta edició amb circuit pensat per a principiants, només el 12% dels participants, provinents de diversos indrets de la geografia catalana, van optar per aquesta opció i 171 van participar en el circuit més exigent i 140 en el de dificultat mitjana. La immensa majoria, però, va felicitar l'organització de la prova per la feina feta.

Les classificacions

Pel que fa als podis, Oriol Cos (Grup Esportiu Esteve - Adidas Sport Eyewear) de Palamós va pujar al calaix més alt del podi en completar els 52 quilòmetres del circuit llarg en 2h 08' i 18'', seguir molt de prop pel segon i tercer classificats: Jorge Sánchez (FesBici 3.0, la Pobla de Claramunt) i Xavier Pijuan (73/TEM/XXº, de la Llacuna). Noemí Moreno (Itontech-Tecnic-Ambisist) d'Igualada va ser la primera en creuar la línia de meta amb un temps de 2h 37' 39''; a certa distància de les ciclistes que la van acompanyar al podi: Sílvia Roura (Esteve Sunn - Kh7, Sant Feliu de Gúixols) i Janette Solsona (Bici 3.0, Cervera).

Beni Montero (Bike Girona, Arbúcies), Edgar Arànega (Biking Point, Vilallonga del Camp) i Ivan Cases (Track Team, Sanahuja) foren els tres primers classificats del circuit mitjà. Mentre que les tres primeres classificades foren Ly Castro (Biking Point Massi, Reus), Ana Belén Moreno (Track Team / CC Bellpuig, Mollerussa) i Aurembiaix Profitós (CUDOS Artesa de Segre, Balaguer).

Quant al circuit popular, el guanyador va ser un targarí, David Pérez, seguit per Oriol Barquets (també de Tàrrega) i Isaac Ledesma (Marraco Bike Lleida). Quant a la categoria femenina, la vencedora va ser Carmen Ferreiro (Marraco Bike Lleida) seguida de Eva Fernández (Belltall) i Noemí Farré (la Seu d'Urgell).

La Marxa BTT Tàrrega està organitzada per la Unió Esportiva Vallfogona, l'Associació Excursionista Urgell, el Club Ciclista Tàrrega i Bici 3.0 Club Ciclista.

Podeu consultar la resta de classificacions aquí

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article