Èxit de la 1a Marxa BTT de Tàrrega, que aplega 300 participants

Esports

El moment de la sortida de la prova
El moment de la sortida de la prova | Ajuntament de Tàrrega

Tàrrega va estrenar ahir diumenge la seva 1a Marxa BTT, nou esdeveniment esportiu que vol potenciar aquesta modalitat de ciclisme al territori. Els seus artífexs, agrupats sota el nom de BTT Tàrrega, són la UE Vallfogona, Bici 3.0 Cycling Bike Shop, Club Ciclista Tàrrega, Agrupació Excursionista de l’Urgell i Associació Alba. La iniciativa rep el suport de la Regidoria d’Esports. La Marxa BTT de Tàrrega va aplegar en la primera convocatòria uns 300 participants, xifra que certifica la bona resposta del públic. S’havien fixat dos circuits, de 25 i 50 quilòmetres respectivament. Amb sortida des del Càmping Municipal – Espai Felip Robinat Felip, l’itinerari va passar pels entorns de Tàrrega, El Talladell, La Mora, Granyena de Segarra, Mas de Bondia i Verdú. La 1a Marxa BTT de Tàrrega no tenia caràcter competitiu si bé es van lliurar obsequis als primers classificats.

“La proposta té potencial per créixer i consolidar-se”, argumenta Albert Fitó, portaveu de BTT Tàrrega. Per la seva part, l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor d’Esports, Jaume Folguera, subratllen la dinamització de l’oferta esportiva i turística que suposa un esdeveniment com la Marxa BTT. “Tàrrega és l’escenari propici perquè la convocatòria sumi participació i tingui continuïtat”, es destaca des del consistori.

La 1a Marxa BTT de Tàrrega va comptar amb diversos patrocinadors: Bici 3.0; Servisimó VW Audi; 9MAG Materials de Construcció; Electro-Tarr; Fem Cadena; Fogons de Forés; Cota Zero Topografia i Disbo. També hi han col·laborat CrossFit Tàrrega i Restaurant L’Avi Siscu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article