Vibrant concert del cantautor Pau Vallvé a Cal Trepat de Tàrrega

Tancava la programació del cicle "Terrats en Cultura" a la capital de l'Urgell

Crònica Local

Imatge del concert que el cantautor barceloní va oferir ahir al vespre al terrat de Cal Trepat
Imatge del concert que el cantautor barceloní va oferir ahir al vespre al terrat de Cal Trepat | Ajuntament de Tàrrega

El cantautor Pau Vallvé ha estat el protagonista del segon concert del projecte Terrats en Cultura a Tàrrega, el diumenge 25 d’agost. L’artista ha desgranat a la capital de l’Urgell els temes del seu nou treball, "Life vest under your seat", un recull de composicions indie-rock de to intimista i cru. Inspirat en referents com Radiohead o Arcade Fire, el cançoner de Pau Vallvé ha convençut el públic congregat a la terrassa de Cal Trepat, des d’on ha gaudit alhora d’espectaculars vistes de capvespre sobre els camps de l’Urgell. Precisament, Terrats en Cultura proposa la redescoberta d’espais singulars conjugada amb música de qualitat en viu, una fórmula que Tàrrega ja experimentà amb èxit el passat dia 18 durant el recital de Paula Valls al Parc de Sant Eloi.

Pau Vallvé, a la veu i guitarra, ha comparegut acompanyat de Darío Vuelta (baix i teclats) i Victor Garcia (batería). El cantautor barceloní ha explicat com aboca les seves vivències personals a les cançons, un repertori on no falten tampoc reivindicacions en favor de la llibertat d’expressió. Amb més de 20 anys damunt els escenaris, Pau Vallvé ha posat de manifest que encara té molt a dir. La vetllada a Cal Trepat s’ha completat amb una visita nocturna per l’antiga fàbrica de maquinària agrícola, museïtzada des de l’any 2012.

"Terrats en Cultura", impulsat per l’Associació Coincidències, ha arribat a Tàrrega gràcies a un acord assolit amb l’àrea municipal de Cultura. La iniciativa, distingida amb un Premi Butaca 2019, s’ha saldat amb una càlida resposta per part del públic (els dos recitals han exhaurit localitats) i s’ampliarà l’estiu vinent amb més concerts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article