Molt èxit de públic en la programació cultural d'estiu de Tàrrega

Els concerts del centenari de l'Ateneu, propostes molt seguides

Crònica Local

Imatge del concert que van oferir Els Pescadors de l'Escala divendres passat
Imatge del concert que van oferir Els Pescadors de l'Escala divendres passat | Ajuntament de Tàrrega

Prop d’un centenar d’activitats nodreixen la programació cultural d’estiu a Tàrrega. El municipi ofereix de juny a setembre una variada programació de concerts, cinema, arts escèniques, festes, sardanes i vetllades a la fresca que amenitzen les estones de vacances. És un ampli catàleg de propostes programades des de l’àrea municipal de Cultura, el teixit associatiu i el sector privat de bars i terrasses. Una de les darreres propostes del calendari estival fou el lluït concert d’havaneres que la nit del divendres 23 d’agost omplí els jardins de la Societat Ateneu. Els Pescadors de l’Escala, agrupació emblemàtica del gènere, foren els protagonistes d’una vetllada multitudinària que s’emmarcà també dins el centenari de l’esmentada entitat, efemèride que es commemora amb un extens programa d’actes. El concert, on no faltaren els valsets i les cançons de taverna, comptà amb el suport de l’àrea municipal de Cultura. 

La Societat Ateneu ha programat amb èxit altres concerts durant l’estiu amb noms com Walkin’ Roots, Ariga Soul o Escape de Jazz, també en el marc de commemoració del seu centenari. D’altra banda, el consistori ja oferí un altre concert d’havaneres el passat 9 d’agost a càrrec del grup Fulles de Tardor, que congregà molt de públic a la plaça dels Comediants. 

A la programació d’estiu de la capital de l’Urgell, que va arrencar el passat 15 de juny amb l'espectacle "Emoriô" de Sound de Secà (que estrenen nou espectacle en el marc de FiraTàrrega) en el marc del nou Públic! Cicle d'Arts de Carrer, hi figuren més al·licients fins al setembre, com les festes majors d’Altet, Riudovelles i El Talladell, que se celebren aquest cap de setmana, entre altres propostes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article